HULIGANI NAPALI DINAMOVCE / Lucho otkrio RTL-u detalje mučnog napada

"Nemamo mi ništa protiv navijača. Međutim, na svakoj utakmici vrijeđaju nas igrače, zaposlenike kluba i Zdravka Mamića", govori omaleni Argentinac.

6.4.2012.
14:19
VOYO logo

Nogometaši Dinama Luis Ibanez i Nikola Pokrivač napadnuti su u srijedu navečer nakon utakmice  polufinala kupa protiv Zagreba. U Zvonimirovoj ulici napali su ih gnjevni huligani zamjerajući im što ih ne pozdravljaju nakon susreta.

U petak ujutro dobili smo komentar argentinskog braniča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz kluba sam išao kući, a vozio sam Pokrivača i njegovu djevojku. Kada sam stao na semaforu prišao nam je jedan klinac i pitao zašto nakon utakmica ne pozdravljamo navijače. Potom nas je počeo vrijeđati. Rekao sam mu da ih ne pozdravljamo jer vrijeđaju igrače na svakoj utakmici. Tada je došao i drugi momak pa su počeli udarati auto. Htio je i mene udariti, ali sam se izmaknuo. Kada sam htio izaći iz auta, morao sam krenuti jer se upalilo zeleno na semaforu. Došlo je u tom trenu još pet, šest navijača, ali ja sam brzo otišao", opisuje Ibanez nemile događaje.

Pokušao je još jednom objasniti zašto ne pozdravljaju najvjernije navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo mi ništa protiv navijača. Međutim, na svakoj utakmici vrijeđaju nas igrače, zaposlenike kluba i ZdravkaMamića. A ako netko ima nešto protiv tvog šefa, naravno da ćeš reagirati. Ipak je on taj koji te plaća", govori omaleni Argentinac.

Ispovijest Lucha Ibaneza pogledajte u video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo