video za naježiti se / Lovrenu oprošten jedanaesterac protiv Svraka; ovacije rasplakale Gutierezza na Anfieldu

Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta za Liverpool, pruživši dobru partiju, a u 73. minuti mogao se upisati u strijelce

14.4.2015.
8:13
VOYO logo

U posljednjem susretu 32. kola Premier lige u ponedjeljak je Liverpool na svom terenu pobijedio Newcastle sa 2-0 pogocima Raheema Sterlinga (9) i Joea Allena (70).

Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta za Liverpool, pruživši dobru partiju, a u 73. minuti mogao se upisati u strijelce. Nakon kornera Lovren je gađao glavom, ali je lopta prošla tik iznad grede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela igra ostala je u sjeni zbog dirljive scene na Anfieldu.

Naime, navijači su se izvedbom 'You'll Never Walk Alone' prisjetili žrtava tragedije na Hillsboroughu, a igrači su minutom šutnje odali počast poginulima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan dirljiv trenutak dogodio se u 67. minuti kad je cijeli stadion ovacijama pozdravio ulazak gostujućeg igrača Jonasa Gutiereza, koji se vratio igranju nakon što je pobijedio rak.

Naime, bivši igrač argentinskog Veleza, španjolske Mallorce te argentinski reprezentativac otkrio je da ima tumor testisa nakon sudara s s Bacary Sagnom u svibnju 2013. na utakmici Newcastlea i Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operacijom je uklonio oba testisa, no bolovi su se ponovno pojavili te je otkrio da je rak metastazirao. Nakon kemoterapije je otišao na oporavak u Argentinu, a nitko nije znao što se s njim točno događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo