izvan svake granice / Lovrena nakon loše utakmice vrijeđali i prijetili mu smrću: on ugasio svoj Instagram profil

Image
Foto: DAVE PINEGAR/News Syndication/PIXSELL

Ipak, čini se kako je prošlosezonska loša forma našeg braniča odigrala ključnu ulogu u tome da navijači na zub uzimaju isključivo njega, bez obzira na loše nastupe cijele momčadi s Anfielda

30.8.2015.
16:14
DAVE PINEGAR/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nakon solidnog je početka sezone sinoć u teškom porazu protiv West Hama Slavena Bilića napravio tešku pogrešku i skrivio drugi pogodak, zbog čega se ponovno našao na meti navijača 'Redsa'. 

Njegov je Instagram profil nakon završetka utakmice bio ispunjen uvredljivim ispadima i porukama mržnje, a navodno je primio i prijetnju smrću, nakon čega je odlučio ugasiti svoj profil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica je da je Lovren prije drugog pogotka West Hama učinio kardinalnu pogrešku koju si stoper navodne vrijednosti od 20 milijuna eura ne bi smio dopustiti, no jučer su smiješno djelovali svi igrači Liverpoola, od katastrofalnih bekova Clynea i Gomeza, preko veznjaka Leive i Milnera, do skupocjenih novopridošlih napadača Roberta Firminha (40 milijuna eura) i Christiana Bentekea (46 milijuna eura). 

Ipak, čini se kako je prošlosezonska loša forma našeg braniča odigrala ključnu ulogu u tome da navijači na zub uzimaju isključivo njega, bez obzira na loše nastupe cijele momčadi s Anfielda.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo