Novi hrvatski Beckham /

Lovren postao novi seks simbol nacije!

Ako i ima onih koji nisu s velikim zanimanjem pratili brazilsku nogometnu sambu, nakon što je obnažena vatrena trojka na bazenu pokazala sve svoje - povijest se promijenila! Iako nag, Ćorluka je pao u zaborav pokraj nove hrvatske senzacije - Dejana Lovrena! Donosimo vam vatrenu priču o novom nacionalnom seks simbolu!

20.6.2014.
18:08
VOYO logo

Bazen Tivoli resorta u malenom brazilskom mjestu Praiji Do Forte, čini se - preko noći je promijenio život mladom Dejanu Lovrenu! Sa svega 24 godine godine, iako sretno oženjen - postao je predmet žudnje brojnih pripadnica nježnijeg spola diljem kugle zemaljske!

Samozatajni mladić djetinjstvo je proveo u gastarbajterskoj kolijevci, a klubovi Dinamo, Lyon i Southampton odredili su život zgodnog Deje kojemu je napucavanje lopte na otoku centar svijeta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Najviše mi fali obitelj, roditelji, brat. Uvijek sam sretan kad dođem u Zagreb, malo se odmorim'', kaže Dejan.

Dejan Lovren je pokazao da je odličan igrač i da može igrati u velikim klubovima, šteta da ga je u prvi plan bacila ova fotografija, ali sigurno da može iz nje izvući dobar PR po uzoru na beckhama ili ronalda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 U životu novog hrvatskog Beckhama postoje samo dvije važne žene! Uz suprugu Anitu - tu je i kćerkica Elena kojoj je nedavno posvetio i tetovažu!

 ''Napravio sam neki portret koji mi je jednostavno drag, volim svoju obitelj, svoje dijete, što reći'', objasnio je Lovren.

 ''Jako je zgodan, baš je super. Ima dobre mišiće i lijep je'', bio je samo jedan od komentara onih koji su s oduševljenjem prihvatili golišave fotografije naših reprezentativaca među kojima je bio i glavni akter ove priče.

 I dok se Lovren penje na ženskoj ljestvici požude, suprotno mišljenju - Ćorluka i dalje ima vjerne obožavateljice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 ''Ćorluka se daleko više eskponirao pa ga je više ljudi znalo, a tu je ulogu odigrala i njegova djevojka'', rekao je novinar DeanSinovčić.

 ''Nadamo se samo da je Lovren dovoljno stabilan u glavi da mu to neće pomutiti karijeru - a hoće li mu pomutiti privatan život, to na kraju krajeva nas ljubitelje nogometa i ne zanima'', završio je Sinovčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ima onih koje zanima, a to očito zna i hrvatski apolon Dejo koji je itekako zaslužio svojih pet minuta slave - mimo nogometnih terena!

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo