POBJEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA / Ljutiti navijači otjerali Mourinha u svlačionicu

Image

Nogometaši madridskog Reala pobijedili su na gostovanju Valenciju sa 3-2 u 12. kolu španjolskog prvenstva i tako zadržali prvo mjesto na ljestvici s tri boda prednosti ispred Barcelone.

20.11.2011.
13:22
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala pobijedili su sinoć na gostovanju Valenciju sa 3-2 u 12. kolu španjolskog prvenstva i tako zadržali prvo mjesto na ljestvici s tri boda prednosti ispred Barcelone. Golove za Valenciju dao je Soldado, a za madridski Real Karim Benzema, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo.

No, u posljednjoj minuti sudačke nadoknade dogodila se sporna situacija zbog koje su igrači Valencije tražili kazneni udarac, ustvrdivši da je lopta pogodila u ruku napadača Reala Gonzala Higuaina.

No, Higuain tvrdi da ga je lopta pogodila u prsa, a istog je mišljenja i vratar Reala Iker Casillas.

"U završnici susreta velike su tenzije, ali ništa nije sporno, sudac je dobro prosudio. Sve sam dobro vidio, Higuaina je lopta pogodila u prsa", kazao je Casillas.

Dok su se igrači Valencije prepirali sa sucem, trenera Reala Josea Mourinha domaći su navijači gađali raznim predmetima, pa je brzo pobjegao u svlačionicu.

Nogometaši Barcelone prethodno su na svom Camp Nou lakoćom svladali Zaragozu sa 4-0. Pogotke za Barcelonu postigli su Pique, Messi, Puyol i Villa.

Nogometaši Reala u utorak su domaćini zagrebačkom Dinamu u utakmici skupine D Lige prvaka. Protiv Reala trebao bi igrati i najeksponiraniji nogometaš Dinama Brazilac Sammir, kojem je u subotu ukinuta suspenzija, kako su objavili hrvatski mediji.

Trener Dinama Krunoslav Jurčić suspendirao je Sammira 6. studenoga zbog opetovanog kršenja klupske discipline, a povod za suspenziju bio je taj što je dan ranije propustio liječničku terapiju. Da će uskoro uslijediti "pomilovanje" dalo se naslutiti nakon što je prije tri dana izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić na konferenciji za novinare izjavio da je Sammir Space Shuttle za sve igrače hrvatske reprezentacije, osim za Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo