ENGLESKI LIGA KUP /

Liverpool izgubio od četvrtoligaša

Image

"Redsi" su poraženi na penale od Northampt Towna. Poraženi su i Chelsea te Manchester City.

23.9.2010.
8:53
VOYO logo

Kup je opet pokazao svu svoju čud. Tako su u 3. kolu engleskog Liga kupa natjecanje okončali Chelsea, Liverpool i Manchester City od kojih su bolji bili Newcastle, Northampt Town i WBA.

Posebno je iznenađenje poraz "Redsa" na penale od četvrtoligaša na Anfieldu. U 90. minuta bilo je 1:1, a nakon 120, 2:2. Golove za Liverpool zabili su Milan Jovanović (9) i David Ngog (116), a za goste Billy Mckay (56) i Michael Jacobs (98).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak i lider Premiershipa Chelsea poražen je Stamford Bridgeu od Newcastle Uniteda 3:4. Bila je to sjajna utakmica sa čak sedam golova, a presudio je pogodak Shole Ameobia u sudačkoj nadoknadi.

Ameobi je zabio gol i u 49. minuti, a strijelci za "Svrake" bili su i Nile Ranger (27), te Ryan Taylor (32). Pogotke za "Bluese" postigli su Patrick Van Aanholt (6) i Nicolas Anelka (70, 87-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to prvi poraz Chelsea ove sezone u svim natjecanjima, te prva pobjeda "Svraka" na Stamford Bridgeu od 1986. godine.

Poraz je upisao i jedan od najvećih europskih rastrošnika Manchester City. Na stadionu Hawthorns City je izgubio od West Bromwich Albiona 1:2. Gosti su poveli golom Joa u 19 minuti, no WBA je uzvratio postigavši dva gola, a strijelci su bili Gianni Zuiverloon (55) i Simon Cox (57).

Jedini velikan koji nije imao problema bio je Manchester United koji je na gostovanju pobijedio Scunthorpe United 5:2. Ta je utakmica bila na trenutak prekinuta kada je na teren utrčao streaker.

Aston Villa je pobijedila Blackburn 3:1, a hrvatski napadač Nikola Kalinić je za goste igrao posljednjih 12 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike