36. KOLO PREMIERSHIPA / Liverpool dostigao Manchester United

Image

Momčad Rafaela Beniteza na gostovanju je 3-0 svladala West Ham i s 80 bodova dostigla vodeće "Vragove". No, oni imaju dvije utakmice manje.

9.5.2009.
18:49
VOYO logo

S dva pogotka svog kapetana Stevena Gerrarda i točkom na "i" Ryana Babela, Liverpoolovi su nogometaši pobijedili domaći West Ham 3-0, u utakmici 36. kola Premier lige.

Rasplet utakmice već na njenom startu nagovijestili su gostujući nogometaši u drugoj minuti. Fernando Torres sa svoje je polovice igrališta uposlio Gerrarda koji u punom trku vara vratara Roberta Greena i postiže vodeći pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti je dvojac "kriv"i za drugi pogodak. Španjolski je reprezentativac izborio udarac s bijele točke u 38. minuti susreta, a realizacije se primio Gerrard. Obranio mu je Green nesmetani šut, no lopta se ponovno odbila do Liverpoolovog kapetana koji ju gura u mrežu petnaesti puta u ovom prvenstvu, za treće mjesto na ljestvici najboljih strijelaca lige.

Babel je svojim trećim pogotkom ove sezone, i to nakon što mu je Green obranio udarac glavom, te ponovno poslao loptu do njega, povećao rezultat na konačnih 3-0 u 83. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim se rezultatom Liverpool izjednačio brojem bodova s vodećim Manchester Unitedom na vrhu ljestvice Premier lige. Ipak, branitelji naslova moraju odigrati još dvije utakmice da se i u tom segmentu izjednače s "redsima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo