tri penala za goste / Liverpool deklasirao United na Old Traffordu

Bila je to najuvjerljivija pobjeda 'Redsa' na Old Traffordu nakon 2009. kada su slavili 4-1. Utakmicu je obilježio sudac Mark Clattenburg koji je dosudio tri kaznena udarca za goste.

16.3.2014.
17:00
VOYO logo

U jednom od najvećih derbija engleskog nogometa Liverpool je na Old Traffordu deklasirao ManchesterUnited 3-0 ostavši u borbi za naslov prvaka, ali i dodatno pogoršao agoniju aktualnog prvaka.

Bila je to najuvjerljivija pobjeda 'Redsa' na Old Traffordu nakon 2009. kada su slavili 4-1. Utakmicu je obilježio sudac Mark Clattenburg koji je dosudio tri kaznena udarca za goste. Prva dva je Steven Gerrard realizirao (34-11m, 46-11m), no u trećem pokušaju je pogodio vratnicu. Da je postigao i treći pogodak s bijele točke postao bi prvi igrač u povijesti Premiershipa koji je upisao 'hat-trick' iz jedanaesteraca. Treći gol Liverpool zabio je Luis Suarez u 84. minuti. United je utakmicu zaključio s igračem manje nakon što je Nemanja Vidić isključen u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Liverpool se probio na drugo mjesto sa 62 boda, četiri manje od vodećeg Chelsea, no 'Redsi' imaju i utakmicu manje. Na trećem mjestu je Manchester City sa 60 bodova i tri utakmice manje, a zatim slijede Arsenal (59) i Tottenham (53) koje danas očekuje međusobni ogled. Manchester United je sedmi sa 48 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo