United došao do 1001. boda / Liverpool deklasirao Everton, Southampton zaustavio Arsenal

Image
Foto: Barrington Coombs/Press Association/PIXSELL

Na ljestvici vodi Arsenal sa 52 boda, manchester City ima dva boda manje, ali i utakmicu, dok je treći Chelsea sa 49 bodova i također susretom manje.

29.1.2014.
8:26
Barrington Coombs/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

U jednom od najvećih nogometnih gradskih derbija na svijetu Liverpool je na Anfieldu deklasirao Everton 4-0 i vratio se u borbu za naslov engleskog prvaka.

Golove u pobjedi 'redsa' postigli su Steven Gerrard (21), Daniel Sturridge (33, 35) i Luis Suarez (50). Sturridge je bio korak do 'hat tricka' no u 55. minuti je promašio jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Southampton je zaustavio Arsenal odigravši 2-2. Strijelci za 'svece' za koje nije nastupio ozlijeđeni Dejan Lovren, bili su Jose Fonte (21) i Adam Lallana (54), dok su golove za 'topnike' zabili Olivier Giroud (48) i Santi Cazorla (52). Arsenal je posljednjih deset minuta igrao bez isljučenog Mathieua Flaminija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Cardiff City golovima Robina van Persiea (6) i Ashleyja Younga (59). Crystal Palace je porazio Hull City 1-0, a za goste je Nikica Jelavić igrao do 84. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juan Mata debitirao je asistencijom za Ashleya Younga. U povijesti Premiershipa samo Eric Cantona i Cesc Fabregas imaju više asistencija po utakmici od Juana Mate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Arsenal sa 52 boda, manchester City ima dva boda manje, ali i utakmicu, dok je treći Chelsea sa 49 bodova i također susretom manje. Liverpool s današnjom pobjedom približio Arsenalu na šest bodova minusa.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo