POKLON DO PODA, GENIJE / Lionel Messi korak do besmrtnosti

Image

Sa samo 24 godine čudesni Argentinac je na korak do titule najboljeg strijelca u povijesti Barcelone. Ukoliko postigne pogodak protiv Granade u utorak navečer prestići će dosadašnjeg rekordera Cesara Rodrigueza.

20.3.2012.
11:44
VOYO logo

Lionelu Messiju potreban je još samo jedan gol kako bi postao najbolji strijelac u povijesti Barcelone, objavio je klub u utorak nakon što je broj pogodaka sadašnjeg rekordera Cesara Rodrigueza smanjen sa 235 na 232.

Prema zajedničkom istraživanju Barcelonina Dokumentacijskog centra i dnevnog lista La Vanguardia broj pogodaka Rodrigueza, koji je igrao za Barcelonu tijekom 50-ih godina prošlog stoljeća, smanjen je za tri, pa će 24-godišnji Argentinac imati realnu priliku dostići ga već u utorak navečer kada Barça na svom Camp Nou dočekuje Granadu u susretu 28. kola Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je ove sezone postigao čak 51 gol za Barcelonu u svim natjecanjima, a 31 u prvenstvu gdje za vodećim Cristianom Ronaldom iz Real Madrida zaostaje za jedan gol.

"Nakon istraživanja Cesarovih utakmica, potvrđeno je kako Messi sada za njim zaostaje samo jedan gol. Vrijedno je napomenuti kako je Cesar Rodriguez najbolji klupski strijelac u službenim utakmicama, dok apsolutni rekord drži Paulino Alcantara sa 369 golova u 357 službenih i prijateljskih utakmica", stoji u priopćenju Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo