kraj dviju velikih karijera / Lindsey Vonn i Aksel Lund Svindal partijali povodom odlaska u mirovinu: 'U stvarnom svijetu sam još mlada!'

Lindsey Vonn i Aksel Lund Svindal priredili su veliki tulum povodom oproštaja od profesionalne skijaške karijere

11.2.2019.
20:15
VOYO logo

Američka skijašica Lindsey Vonn i Norvežanin Aksel Lund Svindal, koji su objavili da će se nakon Svjetskog prvenstva u Äreu prestati aktivno baviti skijanjem, priredili su tulum za prijatelje, novinare i obitelj u jednom švedskom noćnom klubu.

Opustili su se uz pjesmu i ples, a društvo im je pravio i jedan od najvećih skijaša svih vremena Ingemar Stenmark. Inače, 34-godišnja Lindsey Vonn u posljednje je vrijeme, kaže, trpjela jake bolove, a od skijanja se oprostila s 82 pobjede i broncom u spustu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebalo mi je neko vrijeme da dođem u stanje u kojem sam sada, da sam sretna sa svime što se događa. Nisam više nervozna nego uzbuđena. Toliko toga je ispred mene. Lijepa stvar je da sam u stvarnom svijetu i dalje mlada. Dugo sam se osjećala starom jer su se kraj mene utrkivale djevojke 15 godina mlađe od mene. Tako da će u stvarnom svijetu biti bolje.Tridesete su nove dvadesete i ja sam zapravo jako mlada. Imam se čemu veseliti. Uzbuđena sam", rekla je Vonn.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo