LEVERKUSEN NASTAVIO KRIZU PORAZOM OD LEIPZIGA: / Hertha nakon smjene trenera doživjela treći uzastopni poraz

Image
Foto: Profimedia

Bayern je vodeći na ljestvici s 45 bodova, sedam više od drugoplasiranog RB Leipziga. Eintracht se s 33 boda privremeno probio na treće mjesto

30.1.2021.
21:03
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši RB Leipziga zadržali su sedam bodova zaostatka za vodećim Bayernom nakon 19. kola Bundeslige u kojem su kao domaćini svladali Bayer Leverkusen s 1-0 (0-0).

Momčadi Juliana Nagelsmanna je 11. ovosezonsku pobjedu donio 23-godišnji francuski veznjak Christopher Nkunku pogotkom u 51. minuti dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Haaland pogodio gredu iz kaznenog udarca

Borussia je u Dortmundu stigla do pobjede 3-1 nad Augsburgom, iako su gosti preko Hahna poveli u 10. minuti, a u 21. minuti je Erling Haaland pogodio gredu iz kaznenog udarca za domaću momčad.

Za izjednačenje se u 26. minuti pobrinuo Thomas Delaney na ubačaj Reusa. U 63. minuti je Jadon Sancho donio vodstvo domaćoj momčadi, a za konačnih 3-1 u 75. minuti je loptu u svoju mrežu poslao Uduokhai nakon ubačaja Haalanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovjetnim rezultatom slavio je i Eintracht na svom terenu protiv Herthe, gdje smjena na klupi nije donijela željen učinak, jer je ovo već treći uzastopni poraz berlinske momčadi. Sva četiri pogotka pala su u zadnjih pola sata, a povela je Hertha preko Piateka u 66. minuti.

Dvije minute poslije Portugalac Andre Silva je izjednačio. Hinteregger bio je strijelac za preokret u 85. minuti, a pobjedu Eintrachta potvrdio je opet Silva iz kaznenog udarca u petoj minuti sučevog dodatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern vodeći na ljestvici

Podjelom bodova završili su dvoboji Union Berlin - Borussia Moenchengladbach i Werder - Schalke, a obje su utakmice završile 1-1.

Bayern je vodeći na ljestvici s 45 bodova, sedam više od drugoplasiranog RB Leipziga. Eintracht se s 33 boda privremeno probio na treće mjesto, ispred četiri momčadi s 32 boda, Bayera, obje Borussije i Wolfsburga. U zoni ispadanja su Mainz sa 10 i Schalke s osam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su na rasporedu preostala dva dvoboja u kojima se sastaju Koeln - Arminia (15.30 sati) i Wolfsburg - Freiburg (18.00).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo