LEGENDE DETEKTIRALE NAJVEĆI PROBLEM REALA: / Među Zidaneove ogromne pogreške uvrstili i Vatrenog

Image
Foto: AFP

Četiri bivša igrača osvrnula su se na probleme momčadi

20.9.2019.
10:09
AFP
VOYO logo

Težak poraz Real Madrida od PSG-a na otvaranju nove sezone Lige prvaka odigrao je buru u španjolskim medijima. Madridski As polučio je kontaktirati bivše igrače i legende Reala. Predrag Mijatović, Francisco Buyo, Santillana, Álvaro Benito složili su se da je najveći problem ove momčadi vezni red.

Je li klub trebao dovesti Pogbu? Jesu li u Realu pogriješili što su pustili Ceballosa, Kovačića i Llorentea? Ta su pitanja, među ostalim, postavljena svoj četvorici sugovornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu doveli zamjene

"Nisam uvjeren da bi dolazak Pogbe riješio probleme ove momčadi. Po meni je velika pogreška što su pustili igrače poput Ceballosa, Kovačića i Llorentea u trenutku kada nije postojala garancija da će stići pojačanja u veznom redu. Sredina terena je protiv PSG-a izgledala jadno. Nedostaje igrača. Nisu smjeli pustiti sve da odu dok nisu osigurali dolazak Pogbe ili Eriksena. Na klupi u Parizu nije bilo veznjaka...", rekao je Mijatović.

Image
Foto: AFP, JAY LAPRETE
Image
Foto: AFP, JAY LAPRETE

Mateo Kovačić

"Pogba je dobar igrač, ali nije trebao doći pod bilo koju cijenu. Greška je što se nisu sagledale druge opcije na tržištu. Van de Beek je dobar igrač. Kada su igrači poput Ceballosa ili Lloreneta otišli bilo je potrebno dovesti jednog veznjaka. Sada su znatno slabiji u sredini trenera", mišljenja je Buyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogba bi bio veliko pojačanje, ali muči me njegov karakter. Imamo odličan vezni red s Modrićem, Kroosom i Casemirom i Pogba za mene nije nužno potreban. Ali dogodilo se to da sada nemaju njihove zamjene", kazao je Santillana.

"Pogba mi se nikada nije pretjerano sviđao. Precijenjen je. Rela igra s tri veznjaka. Možda su trebali nekoga od ove trojice ostaviti. Pozicija na kojoj igra Casemiro je najosjetljivija i tu je Real najkraći", kazao je Benito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo