LEGENDARNI VAHA IMA SVOG FAVORITA U LIGI PRVAKA: / 'To što oni imaju nema niti Barcelona'

Image
Foto: AFP

Francuski prvak u osmini finala igrat će protiv Manchester Uniteda.

18.12.2018.
14:24
AFP
VOYO logo

Proslavljeni bosanskohercegovački stručnjak i nekadašnji trener Dinama Vahid Halilhodžić osvrnuo se na ovogodišnju Ligu prvaka te je otkrio ime svog favorita za osvajanje najprestižnijeg nogometnog natjecanja na svijetu.

Pokazali moć

"Poslije utakmica s Liverpoolom i Crvenom zvezdom, može se reći da je PSG najjači na svijetu. Ne vidim drugu momčad na njihovom nivou", kazao je Halilhodžić, čije riječi prenosi portal Sportsport.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (C) is congratulated by Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) and Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani (L) after scoring a goal during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Angers (SCO), on August 25, 2018 at the Parc des Princes in Paris. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE

"Igrači su pokazali da mogu raditi zajedno i da su skladna cjelina, a to je jako bitno. Nijedna momčad nema tako monstruozne napadače kao što su Mbappe i Neymar. U Barceloni imate Messija, dok u ostalim nema nogometaša koji mogu sami odlučiti pobjednika. Smatram da je PSG prvi favorit za osvajanje Lige prvaka", istaknuo je.

Popularni Vaha proveo je posljednju igračku sezonu u PSG-u 1986.-1987., a u klub se vratio kao trener 2003. te se tamo zadržao dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo