RAPAIĆ OTKRIO NEPOZNAT DETALJ O MODRIĆU: / Ikona Hajduka prokomentirala i nastup Vatrenih u Rusiji

Image
Foto: Screenshot

Hrvatska je na ovom prvenstvu pobijedila Island, sada je čeka Danska, a u nekim kombinacijama mogla bi igrati i protiv Švedske.

30.6.2018.
10:57
Screenshot
VOYO logo

Proslavljeni hrvatski nogometaš Milan Rapaić otkrio je u razgovoru za beIN Sports kako je svojedobno svom Fenerbahčeu preporučio Luku Modrića, no Tottenham je bio brži te su ga oni doveli iz Dinama.

"Prije puno godina sam o tome pričao. Još je igrao za Inter Zaprešić. To je bilo prije puno godina. I tada nije koštao puno koliko je košta nakon godinu, dvije u Dinamu", kazao je Rapaić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puni talenata

"U Hrvatskoj uvijek ima velikih talenata, ali oni se moraju dovesti s 18-19 godina, inače ih uzmu svi veliki klubovi koji su bliže Hrvatskoj. Puno mladih igrača odlazi. Čim navrše 20-21 godinu teško ih se više može kupiti. Za velike novce su počeli odlaziti u velike klubove Europe", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na igru Vatrenih u Rusiji.

"Sigurno je da Hrvatska može jako puno na Svjetsko prvenstvu, ali treba imati malo sreće. Sreća je ta koja presuđuje u utakmicama na ispadanje. Do sada je Hrvatska najviše pokazala od svih reprezentacija i ja se nadam da može daleko, daleko dogurati", završio je legendarni igrač Hajduka, koji je tijekom karijere nastupa među ostalim i za Fenerbahče te Perugiu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo