Bilo bi i gore /

Legendarni hrvač u društvu Mikea Tysona otkrio što bi napravio na mjestu Will Smitha

Image
Foto: Profimedia

Mikea Tysona ne treba posebno predstavljati. Radi se o jednom, ako ne i najboljem boksaču teške kategorije svih vremena.

6.4.2022.
10:29
Profimedia
VOYO logo

Prošlotjedna dodjela Oscara obišla je društvene mreže iz svih krivih razloga. Umjesto da se priča o najboljim filmovima, najimpresivnijoj glumi i nevjerojatnim vizualnim efektima, pričalo se o pljusci koju je Will Smith uputio Chris Rocku.

Princu iz Bel Aira nije se svidio komentar komičara Chrisa Rocka, koji je na pozornici ismijavao Smithovu ženu zbog alopacije, što je bolest gubitka kose i ostalih dlaka na ljudskom tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smith je na početku Rockove 'točke' bio vidno dobrog raspoloženja. Međutim, sve se promijenilo u sekundi. Došetao je do pozornice, a Rocku je opalio šamarčinu. Rock je ostao šokiran, a nije posebno reagirao nakon što mu se zacrvenio obraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mike Tyson i Rick Flair vjeruju da je sve bilo isplanirano

Mikea Tysona ne treba posebno predstavljati. Radi se o jednom, ako ne i najboljem boksaču teške kategorije svih vremena. Osim što je bio must-watch prizor u ringu, također je rijetko zanimljiv sportaš koji sa svojim komentarima i svjetonazorima hvata pažnju diljem svijeta i s 54 godine.

'Iron Mike' danas vodi vlastiti podcast, koji se zove 'Hotboxin' with Mike Tyson', u duhu njegovog aktivizma oko kanabisa. U posljednjoj je epizodi ugostio legendarnog WWE hrvača, Ricka Flaira. Njih dvojica bili su složni oko situacije s Oscara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu pričati za sebe, a i prilično sam siguran da govorim i za Mikea. Da se meni nije svidio komentar koji je netko uputio mojoj ženi iz bilo kojeg razloga udario bih tu osobu, ne bi ih šamarao. Kad se ljutite na nekoga, ne šamarate ih, udarate ih," objasnio je Rick Flair.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo