DANAC BACIO RUKAVICU IZAZOVA VEZNJAKU: / Njegove riječi posebno će motivirati hrvatskog kapetana

Image
Foto: AFP

Usporedba dvojice veznjaka obilježava uvod u nedjeljni spektakl.

29.6.2018.
18:35
AFP
VOYO logo

Kada u nedjelju navečer hrvatske nogometna reprezentacija istrči na travnjak stadiona u Nižnjem Novgorodu s druge strane bit će reprezentacija Danske predvođena Christianom Eriksenom. Veznjak Tottenhama igra u izvrsnoj formi te će biti najveća prijetnja Vatrenima na putu prema četvrtfinalu.

Nakon završetka grupne faze Fifa je objavila podatak da je upravo ovaj 26-godišnjak najviše pretrčao u prve tri utakmice - 36,4 kilometra. Dansku zvijezdu, inače, često uspoređuju s Lukom Modrićem te ga neki već vide kao njegova nasljednika u Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je bolji?

"Ne smatram se lošijim od njega", odgovorio je Eriksen na pitanje je li bolji od Hrvata.

Pomoćni trener danske reprezentacije Jon Dahl Tomasson poručio je pak da bi ga veznjaka Spursa izabrao u svoju momčad da može birati između njega i Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je u mojim očima bolji. Više zabija i asistira. Timski je igrač i jako puno trči i velika je zvijezda", smatra nekadašnji igrač Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrića ne poznajem osobno pa ih ne mogu uspoređivati u nekim pitanjima, ali Christian je velika zvijezda koja misli na momčad, a ne na sebe. Modrić je fantastičan igrač s nevjerojatnim vještinama. Međutim, ako se godine uzmu u obzir prije bih uložio u Christiana", kazao je Tomasson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica nogometaša se pak ne mogu uspoređivati po broju osvojenih trofeja. Danac nema niti približno toliko velikih naslova kao Hrvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvojio je nevjerojatno puno toga. Naravno, suigrači iz Reala su mu pomogli, ali on je bio jedan od ključnih igrača u svim sezonama otkako je tamo. Užitak ga je gledati i bit će zabavno zaigrati s njim na terenu. Mislim da je u reprezentaciji ofanzivniji nego u klubu", poručio je Eriksen.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo