GOST NA DOMAĆEM TERENU / LeBron James uništio svoj Cleveland

Image

NBA zvijezda je svom bivšem klubu je zabio 38 koševa u pobjedi Miami Heata 118:90. Navijači Cavsa dočekali su ga s porukama "Izdajico", "Plaćeniku", "Luzeru".

3.12.2010.
8:23
VOYO logo

Nakon što je sedam godina nosio dres Cleveland Cavaliersa, Lebron James se vratio u Quicken Loans Arenu ali na suparničkoj strani, u dresu Miami Heata. Doček je bio više nego neprijateljski, no 'King Jamesa' to nije previše smetalo. Svom bivšem klubu je zabio 38 koševa u pobjedi Heata 118:90. Dodao je i 5 skokova i 8 asistencija.

"Ovo nije bilo ništa osobno. Jednostavno bila je to moja večer. Poštujem klub u kojem sam proveo niz godina i nema govora o nekoj osveti," kazao je James. Jedna od najvećih zvijezda NBA lige nije željela previše komentirati ponašanje navijača Cavsa koji su ga dočekali s porukama na kojima je pisalo "Izdajico", "Plaćeniku", "Luzeru"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da su navijači bili razočarani mojim odlaskom i razumijem njihovo ponašanje," kazao je James. Dwyane Wade je dodao 22, James Jones 18, a Chris Bosh 15 koševa u 12. pobjedi Miamija ove sezone uz osam poraza.

"Igramo sve bolje i bolje. Niti na jednoj utakmici ove sezone nismo igrali toliko koncentrirano i povezano," smatra trener Heata Erik Spoelstra. Domaći sastav predvodili su Daniel Gibson (21 koš), Mo Williams (11 koševa, 6 asistencija), te Ramon Sessions (11 koševa, 7 asistencija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu večeri Phoenix je u Oaklandu pobijedio Golden State 107:101. U pobjedničkim redovima najbolji je bio Jason Richardson sa 25 koševa, Steve Nash je dodao 13 koševa i čak 16 asistencija, a Grant Hill 24 koša. Domaćine je predvodio Monta Ellis sa 38 koševa i 7 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo