UOČI POLUFINALA LP / Lampard oduševljen Barcelonom

Image

Engleski reprezentativac smatra da je katalonski klub najbolji na svijetu, ali da nije razmišljao o prelasku u taj klub.

20.4.2009.
12:53
VOYO logo

Frank Lampard igra novu sjajnu sezonu u dresu Chelseaja. Može se reći da je uz Didiera Drogbu upravo ovaj vezni igrač najzaslužniji za sve posljednje uspjehe londonskog kluba.

Premda se ne nalazi toliko blizu suparničkih vratiju, uspio je Lampard dosad postići 12 pogodaka u Premier ligi, te je trenutačno s Robinhom iz Manchester Cityja na četvrtom mjestu ljestvice strijelaca. Ispred njega su suigrač Nicolas Anelka i Cristiano Ronaldo iz Manchester Uniteda sa 15 pogodaka, dok je 13 postigao Liverpoolov vođa Steven Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred Lamparda i njegovih suigrača je nastavak borbe u Ligi prvaka (čekaju ih dvije utakmice polufinala protiv Barcelone), u Premier ligi (imaju četiri boda manje od Manchester Uniteda, te tri od Liverpoola), dok su osigurali i finalnu utakmicu FA Cupa (čeka ih Everton).

Lampard se, pak, u razgovoru za El Mundo koncentrirao na polufinale Lige prvaka protiv momčadi koju cijeli svijet prati s oduševljenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona je najbolja nogometna momčad na svijetu u ovom trenutku", složio se Lampard s mnogima, te nastavio:

"Igranje na Camp Nou u polufinalu Lige prvaka je san. Svakog nogometaša. Taj travnjak je magičan, cijela nogometna arena je blistava i budi razne lijepe osjećaje. Koliko sa strašnom željom očekujete taj ogled, isto tako se u vama mora probuditi određeni strah. Točnije, strahopoštovanje prema suparniku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je Lampard za El Mundo i što se događalo prije dvije sezone kada je bio aktualan njegov prijelaz u Barcelonu.

"Ne, nikada nisam mislio napustiti Chelsea. Obožavam ovaj klub i naše navijače".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo