I ENGLEZI SE OTELI KONTROLI / Krvavi obračun navijača u Londonu

Nekoliko stotina huligana sukobilo se prije početka utakmice West Hama i Millwalla na Upton Parku, a divljati su nastavili i na stadionu. Jedan je muškarac izboden.

26.8.2009.
8:56
VOYO logo

LONDON - Jedan je muškarac izboden nožem u utorak navečer kada su se stotine navijača sukobile blizu stadiona West Hama u Londonu uoči susreta s gradskim rivalom Millwallom.  

Do sveopće makljaže došlo je na Priory Roadu ispred stadiona na Upton Parku gdje su se huligani gađali bocama i kamenjem. Neredi su se nastavili i na stadionu, a utakmica je nekoliko puta prekidana zbog upada navijača West Hama na teren. Huligani su po terenu haračili i nakon završetka utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trećeligaš Millwall je vodio do 87. minute kada je Junior Stanislas zabio izjednačujući pogodak za West Ham.

Stanislas je doveo West Ham u vodstvo golom iz kaznenog udarca na početku sudačke nadoknade, a onda je Zavon Hines zabio pobjednički treći gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva londonska kluba su veliki protivnici i oba su razvila reputacije po navijačkim huliganskim sukobima tijekom 70-ih i 80-ih godina. Policija, koja je očekivala nemire, objavila je da su bacili dvije dimne rakete i da su dvije osobe uhićene. Nitko od policajaca nije ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo