MOTIV DO NEBA /

Kruno Jurčić pripremio 12 godina star govor

'Želim da moji igrači igraju kako znaju, a ne da razmišljaju s kojim će igračem Reala nakon utakmice zamijeniti dres,' poručio je Krunoslav Jurčić uoči prvog nastupa Dinama u Ligi prvaka.

13.9.2011.
14:31
VOYO logo

Strateg hrvatskog prvaka smatra kako je utakmica protiv Kraljevskog kluba nagrada za sve u klubu, ali i naglasio kako će Dinamo i u ovoj utakmici pokušati igrati na pobjedu.

"Ne idem izgubiti. I u ovoj utakmici idem na pobjedu i neću smatrati iznenađenjem ako pobijedimo", izjavio je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Modrih smatra da će izostanak Josea Mourinha s klupe biti hendikep za Real jer Portugalac ima veliki utjecaj na momčad i njegove reakcije uz teren mnogo znače igračima.

Na pitanje hoće li svojim igračima održati motivacijski govor prije utakmice Jurčić se samo nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa kome prije Reala treba motivacijski govor? Već znam što ću reći ekipi. Samo ću ponoviti ono što je nama prije 12 godina rekao Osvaldo Ardiles kada smo igrali u Manchesteru - da igramo najbolje što znamo i da razmišljamo o igri, a ne o tome s kim ćemo razmijeniti dres nakon utakmice".

Dvojbi oko sastava i sustava igre više nema. Otklonio je sve upitnike, no imena igrača koji će u srijedu u 20.45 sati istrčati na maksimirski travnjak nije želio objaviti prije razgovora u svlačionici.

Što se, pak, trenera španjolskog velikana tiče, on je odredio imena igrača koji će konkurirati za utakmicu protiv Dinama na otvaranju Lige prvaka.

Portugalac za ogled na stadionu Maksimir računa na 21 igrača, a u posljednji tren u momčad su uvršteni i Nijemac Sami Khedira, te Francuz Lassana Diarra. Khedira se oporavio od ozljede leđa i španjolski novinari smatraju kako će upravo on biti zadužen za ponajboljeg igrača 'modrih' Brazilca Sammira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho za utakmicu protiv Dinama ne može računati na Brazilca Kaku, koji se ozlijedio u subotnjem susretu protiv Getafea. Neće biti niti turskih reprezentativaca Nurija Sahina i Hamita Altintopa koji su već duže vrijeme izvan stroja.

VJEROJATNI SASTAVI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINAMO: Kelava - Vida, Tonel, Cufre, Ibanez - Calello, Badelj - Tomečak, Sammir, Leko - Rukavina

REAL MADRID: Casillas - Ramos, Albiol, Pepe, Marcelo - Khedira, Alonso - Di Maria, Özil, C. Ronaldo - Benzema.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo