ZA PET MILIJUNA FUNTI / Kranjčar u Tottenhamu

Image

Niko Kranjčar bi danas trebao potpisati četverogodišnji ugovor sa Spursima, a uvjeti pod kojima je dogovoren transfer za sada su nepoznati.

1.9.2009.
5:38
VOYO logo

ZAGREB - Prema pisanju engleskih medija hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar nalazi se korak do potpisivanja ugovora s engleskim premierligašem Tottenhamom.

Kranjčar bi danas trebao potpisati četverogodišnji ugovor sa Spursima, a uvjeti pod kojima je dogovoren transfer za sada su nepoznati. Njegov prelazak iz Portsmoutha prema nekim je tvrdnjama ubrzala ozljeda Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji ranije su javljali da je Tottenham Portsmouthu poslao ponudu tešku osam milijuna funti za Kranjčara i vratara Davida Jamesa, s tim da bi na našeg reprezentativca otpalo nekih pet milijuna funti.    

Kranjčar je član Portsmoutha od 2006. godine kada je stigao iz splitskog Hajduka. Na Fratton Parku vodio ga je upravo sadašnji menadžer Tottenhama Harry Redknapp koji već duže vrijeme pokušava hrvatskog veznjaka dovesti u London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu Portsmoutha upisao je 100 nastupa pri čemu 83 u elitnom razredu engleskog nogometa i pritom je postigao 12 golova od kojih devet u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo