32. KOLO PREMIERSHIPA / Kranjčar strijelac, Modrić asistent

Image

Niko je pogodio za 2-2 protiv WBA, a Luka je asistirao Pavljučenku za 1-0 pobjedu nad West Hamom.

11.4.2009.
16:39
VOYO logo

Favoriti su očekivano upisali pobjede u 32. kolu engleskog nogometnog prvenstva. Nakon Liverpoola, slavili su i Manchester United, Chelsea i Arsenal.

Ipak, započet ćemo s utakmicom Portsmoutha i West Bromwicha na Fratton Parku. Portsmoth nije uspio pobijediti posljednjeplasiranu momčad prvenstvene ljestvice odigravši tek 2-2, ali je sjajan gol postigao Niko Kranjčar. Bio je to njegov treći prvenstveni gol ove sezone, a zabio ga je u 65. minuti utakmice iz slobodnog udarca skinuvši paučinu u gornjem desnom kutu West Bromwichevog gola. Bio je to gol za konačnih 2-2, a hrvatski je reprezentativac odigrao kvalitetno svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je na White Hart Laneu slavio protiv West Hama s minimalnih 1-0 golom Romana Pavljučenka. Ruski je napadač pogodio u 65. minuti, a gol mu je namjestio hrvatski veznjak Luka Modrić. I Modrić i Vedran Ćorluka su za Tottenham odigrali cijelu utakmicu.

Manchester United se ponovo vratio na vrh ljestvice gostujućom pobjedom kod Sunderlanda 2-1, a pobjedu je "crvenim vragovima" kao i u prošlom kolu donio talijanski 17-godišnji "džoker" s klupe Federico Macheda. U prošlom je kolu donio tri boda Unitedu u drugoj minuti sudačke nadoknade zabivši za 3-2 prostiv Aston Ville na Old Traffordu, a sada je zabio u 76. minuti, ušavši u igru samo minutu ranije umjesto Dimitra Berbatova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je slavio s visokih 4-1 na gostovanju kod Wigana i tako produljio niz nepobjedivosti u Premiershipu na 18. uzastopnu utakmicu. "Topnici" su naime poraženi posljednji put 22. studenog prošle godine na gostovanju kod Manchester Cityja 3-0. Za petu uzastopnu Arsenalovu pobjedu zabili su Theo Walcott, Mikael Silvestre, Adrej Aršavin i Alexander Song Billong. Eduardo da Silva nije bio u konkurenciji za utakmicu.

Chelsea je u utakmici punoj golova na Stamford Bridgeu slavio protiv Boltona 4-3. Do 70. minute vodili su londonski plavi 4-0 dvama golovima Didiera Drogbe, te jednim Michaela Ballacka i Franka Lamparda (iz jedanaesterca), ali su onda u razmaku od osam minuta primili čak tri gola. Strijelci za Bolton bili su Andrew O'Brien, Chris Basham i Matthew Taylor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo