1/16 FINALA HRVATSKOG KUPA / Kramarić s tri pogotka "isprašio" Zadrugara

Image

Dinamo je slavio sa 6:0, a pogotke su postigli i dvostruki strijelac Bećiraj te Sylvestr. Osminu finala izborili su i Istra, Inter, Cibalia i Slaven.

22.9.2010.
16:23
VOYO logo

Uvjerljivu i laku pobjedu ostvario je Dinamo u utakmici šesnaestine finala Hrvatskog kupa pobijedivši 6:0 Zadrugar u Hrastovcu kraj Ludbrega. Trostruki strijelac za "modre" bio je Kramarić (39., 64., 77.), dvostruki strijelac bio je Bećiraj (12., 70.), a pogodio je i Sylvestr (24.). Dvojici potonjih to su prvi pogoci za Dinamo.

Istra 1961 je u prvoligaškom obračunu pobijedila Hrvatski dragovoljac 3:1, dok je Inter kao gost slavio protiv Lokomotive 2:1. Cibalija nije imala problema protiv drugoligaša Rudeša pobijedivši 3:0. Slaven Belupo je na gostovanju bio bolji od Opatije 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teže nego se očekivalo Šibenik je tek nakon produžetaka 4:2 pobijedio domaću Slaviju, baš kao i HAŠK Zagoru. Varaždin je pak bez problema 2:0 slavio kod BSK-a.

Pobjede su upisali i Rijeka kod Nosterije 4:2, te Zagreb u Vrbovcu 2:0. Pomorac je u gostima 2:0 svladao Graničara, a Međimurje je s 3:1 bilo bolje od Konavljanina. Istim rezultatom utakmicu su odigrali Suhopolje i Segesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo