ZAGREBAČKI SPEKTAKL / 'Kraljica' pred vratima, a snijega ni na vidiku

Za nešto više od dva tjedna dana Ivica Kostelić dolazi u Zagreb. Na rasporedu je osma Snježna kraljica na Sljemenu. Tome se barem organizatori nadaju. Jer snijega niotkuda pa bi utrka mogla postati upitna. Bez obzira na to, organizatori ipak ne sumnjaju.

16.12.2011.
16:50
VOYO logo

S male snježne hrpe, pogled prema sljemenskom zelenilu. Organizatori u panici odbrojavaju dane, do Snježne Kraljice ostalo ih je još samo 18. Gotovo devet stupnjeva Celzijevih koliko je na Sljemenu, znak je za opasnost i početak rada topova. I Ivica Kostelić je spreman, u slalomu je već slavio, iako mu ove sezone i ne ide prema planovima.

No, s ovim problemima organizatori se često susreću. Mučili su se s nedostatkom snijega i ranije, ali uvijek uspjeli. Problem je u premalom jezeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali napunit će se jezero, kao i blagajna saveza. U organizaciju je utučeno 23 milijuna kuna tako da, ako se utrka otkaže, eto problema.

Kontrola staze dolazi za 10 dana. Pred organizatorima je težak zadatak, za ovu, trenutačno zelenu livadu dobiti zeleno svjetlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo