repovi nakon jadranskog derbija / 'Krajnji je čas da se takvo divljaštvo zaustavi!'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dan nakon ružnih scena koje su obilježile derbi 1. HNL između Hajduka i Rijeke, o istima je progovorio i zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance. Kao ni Matjaž Kek, ni on nije imao ništa lijepo za reći o okolnostima u kojima se utakmica odigrala.

6.10.2014.
12:59
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši vratar Rijeke i njezin sadašnji zamjenik sportskog direktora Ivan Mance, progovorio je o nedjeljnom derbiju 1. HNL između Hajduka i Rijeke koji je trebao biti prava vikend poslastica za sve nogometne sladokusce, no koji je ispao sve, samo ne lijepa utakmica.

''To je za svaku osudu, krajnji je čas da se takvo divljaštvo zaustavi dok se ne dogodi nešto gore. Na stadionu su bila djeca. Ja sam ispljuvan, ali to dovoljno govori o tim ne znam da li bi ih nazvao ljudima'', ogorčeno je rekao Mance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

Za incident sa stolicama, tvrdi Mance, nimalo nije kriva konstrukcija stadiona ni preniske ograde, već isključivo pojedinci koji dolaze na utakmice i njihov mentalitet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Ivan Mance

''Stadion je odličan i u njemu uopće nije problem, već u onima koji dolaze na stadione. I Rijeka će izgraditi dva stadiona s niskim ogradama, pa zar nama u 21. stoljeću treba dizati ograde od deset metara'', razočarano se zapitao Mance.

''Na Kantridi su se utakmice prekidale jer su se pjevale navijačke pjesme koje nekom nisu odgovarale, a jučer su u Dugopolju letjele stolice, upaljači i kovanice. Pametnom je to dosta i on će znati je li trebalo prekinuti utakmicu'', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, utakmica između Hajduka i Rijeke prekinuta je već u petoj minuti jer su navijači Hajduka na travnjak bacali plastične sjedalice koje su prethodno potrgali, a dvadesetak minuta kasnije došlo je do sukoba između Igora Tudora i Rijekina igrača Marina Leovca, nakon čega je isključen pomoćni trener bijelih Jurica Vučko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo