NEREDE IZAZVALI BBB-i? / 'Krajnje je vrijeme da se riješi problem huliganizma u Hrvata'

Povjerenik za sigurnost HNS-a Zoran Cvrk talijanskim je medijima rekao da su prekid u Milanu izazvali BBB-i kojima su talijanske kolege kupile ulaznice. Za RTL je dodao kako je vrijeme da se riješi problem huliganizma u Hrvata.

17.11.2014.
11:14
VOYO logo

Jedan od najtraženijih zaposlenika Hrvatskog nogometnog saveza nakon dvoboja Italije i Hrvatske u Milanu bio je povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk. Svi su htjeli čuti njegovo mišljenje i viđenje incidenta kojeg je izazvala manja skupina hrvatskih navijača, ako ih se uopće može nazvati navijačima.

"Ove dvije tribine s kojih su bačene baklje nisu iz ticketing sustava Hrvatskog nogometnog saveza. Bilo je mogućnosti da jedan dio ulaznica kupe direktno od Talijanskog nogometnog saveza, mi smo to znali od početka i razgovarali što se može poduzeti. Nažalost, dogodilo se to što se dogodilo, vidjeli ste sve. Šteta zbog reprezentacije i Saveza prije svega, otkrio je Cvrk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o mogućoj kazni od strane UEFA-e nije imao konkretan odgovor.

"U ovom trenutku to je vrlo neizvjesno, ima cijela skala raznoraznih disciplinskih mjera. Mi mislimo da je ovo jedan krajnje ozbiljan slučaj u kojem treba opća podrška javnosti da se riješi problem huliganizma u Hrvata", zaključio je povjerenik za sigurnost HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo