PuKNULA MU AHILOVA TETIVA / Kraj karijere za legendarnog Argentinca?

Image

Zanetti je na nosilima iznesen s travnjaka u 17. minuti dvoboja koji je njegov Inter izgubio sa 0-1, a tijekom pregleda u klinici u Paviji blizu Milana potvrđeno je kako se radi o puknuću ahilove tetive.

29.4.2013.
11:06
VOYO logo

Legendarni kapetan talijanskog velikana Intera iz Milana, 39-godišnji Javier Zanetti zadobio je ozljedu Ahilove tetive lijeve noge tijekom nedjeljnog prvenstvenog dvoboja na gostovanju kod Palerma, a to bi moglo označiti kraj njegove karijere.

Zanetti je na nosilima iznesen s travnjaka u 17. minuti dvoboja koji je njegov Inter izgubio sa 0-1, a tijekom pregleda u klinici u Paviji blizu Milana potvrđeno je kako se radi o puknuću Ahilove tetive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam jesam li bio u kontaktu s nekim od protivničkih igrača, ali obećavam da ću se vratiti", rekao je Zanetti za klupsku televiziju. Uobičajeni oporavak od ovakve ozljede traje najmanje pola godine.

Zanetti je u Inter stigao 1995. godine i za "crno-plave" je odigrao više od 750 utakmica. Najljepše trenutke u karijeri doživio je 2010. kada je kao kapetan Intera podizao pehare pobjednika Lige prvaka, prvaka Italije, pobjednika talijanskog Kupa, te klupskog svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo