PRIRODNI NASLJEDNIK

KOVAČIĆU JE OVO TREBALO: Modrić poslao snažnu poruku suigraču i pokazao koliko ga cijeni

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić još uvijek se oporavlja od ozljede koljena.

Za to vrijeme pronašao je vremena kako bi dao intervju za španjolsku radijsku postaju Onda Cero gdje je dosta vremena posvetio suigraču Mateu Kovačiću.

ZINEDINE ZIDANE MU NAPOKON VJERUJE: Vatreni otkrio tajnu odlične forme

Kao što je poznato dolaskom Zinedinea Zidanea sredinom prošle sezone veznjak je igrao u dosta smanjenoj minutaži, no u novoj je zadobio povjerenje Francuza te sada redovito nastupa.

“Kovačić igra jako dobro. Znao sam koliko je talentiran, a to je sada počeo pokazivati iz utakmice u utakmicu. Mora nastaviti ovako”, poručio je Modrić te je nastavio.

“Prošlog ljeta dok smo bili nam pripremama u Kini rekao sam predsjedniku Florentinu Perezu da ga moramo dovesti. Sada kada sve više igra sve je zadovoljniji zbog njegova dolaska. Još je mlad i ima dosta prostora za napredak. Bitno je da nastavi našorno raditi i slušati pa će sigurno uspjeti u Real Madridu”, rekao je Modrić.

Prije desetak dana madridska Marca posvetila je dosta prostora Kovačiću, kojeg su prozvali Modrićevim prirodnim nasljednikom.

“Bilo bi nalik klišeu usporediti Luku Modrića i Matea Kovačića temeljem sličnih pozicija na terenu i nacionalnosti, ali mnogo rada odvija se iza scena koji oblikuju bivše Interovo čudo u prirodnog nasljednika 31-godišnjaka”, napisao je autor članka ‘Stvarajući novog Modrića.. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Povratak na Net.hr