ON JE MODRIĆEV PRIRODNI NASLJEDNIK: / U Španjolskoj vlada apsolutno oduševljenje mladim hrvatskim veznjakom

Image

Marca, španjolski sportski dnevnik, posvetila je dio svog prostora Mateu Kovačiću, nazivajući pritom hrvatskog reprezentativnog veznjaka prirodnim nasljednikom Luke Modrića.

17.10.2016.
12:11
VOYO logo

"Bilo bi nalik klišeu usporediti Luku Modrića i Matea Kovačića temeljem sličnih pozicija na terenu i nacionalnosti, ali mnogo rada odvija se iza scena koji oblikuju bivše Interovo čudo u prirodnog nasljednika 31-godišnjaka", piše autor teksta pod naslovom "Stvarajući novog Modrića" pri čemu se podsjeća da je Kovačić ovog ljeta bio na izlaznim vratima kluba, a da je sada u očima trenera Zinedinea Zidanea, dokazujući svoj sposobnosti, postao uvjerljiva Modrićeva zamjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to niti čudno budući da je Modrić 22-godišnjaka uzeo pod svoje od prvog dana i učio ga svemu što je potrebno da bi se uspjelo na stadionu Santiago Bernabeu."

Image
ZINEDINE ZIDANE MU NAPOKON VJERUJE: /

Vatreni otkrio tajnu odlične forme

Image
ZINEDINE ZIDANE MU NAPOKON VJERUJE: /

Vatreni otkrio tajnu odlične forme

Isti izvor piše da je subotnja utakmica protiv Betisa (Real pobijedio 6-1) bila nesumnjivo najbolja Kovačićeva u dresu madridskog Reala za kojeg je ove sezone od prve minute započeo pet utakmica. Usporedbe radi, u prošloj sezoni osam je puta bio dio startne Realove postave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar dio Kovačićeva uklapanja u momčad odvija se i izvan travnjaka na kojem je činjenica da uz materinji priča njemački, talijanski i engleski jezik pomogla da se, uz Modrića, sprijatelji s Danijem Carvajalom i Raphaelom Varaneom pa "Real sad vidi prve Kovačićeve korake u smjeru da ispuni potencijal i postane prava dugoročna budućnost kluba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo