KOVAČIĆ ZAVRŠIO NA NESLAVNOM POPISU: / Oni su zbog čudesnog trojca na čelu s Modrićem morali otići iz Reala

Image
Foto: Profimedia

Magični trojac dominira godinama

27.1.2021.
17:15
Profimedia
VOYO logo

Veznjak Real Madrida MartinOdegaard prešao je u Arsenal na posudbu do kraj sezone. Odegaard (22) je zaigrao u samo tri utakmice Reala u La Ligi, a mediji su nagađali da će prijeći u Real Sociedad gdje je prošlu sezonu proveo na posudbi.

Veznjak, koji je debitirao za reprezentaciju Norveške u dobi od 15 godina, priključio se Realu kao šesnaestogodišnjak 2015., no imao je poteškoća da uđe u prvu momčad. Nakon fantastične lanjske sezone u Sociedadu Zinedine Zidane odlučio je da je vrijeme da se vrati i preuzme ulogu nasljednika LukeModrića. Međutim, nesreća za njega je to što Vatreni ove sezone igra kao u najboljim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Shakhtar Donetsk's Brazilian midfielder Taison (C) fights for the ball with Real Madrid's Norwegian midfielder Martin Odegaard (L) and Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric during the UEFA Champions League Group B football match between Shakhtar Donetsk and Real Madrid at the Olimpiyskiy stadium in Kiev on December 1, 2020.,Image: 572850718, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Marca zbog toga piše kako je Odegaard postao posljednja žrtva diktature Modrić-Kroos-Casemiro.

"Prije njega bilo je i drugih igrača koji su zbog trojca imali problema s borbom za minutažu. Asier Illarramendi je bio prvi. Stigao je da bi bio starter, ali Casemiro ga je izbacio iz sastava pa je ovaj uskoro otišao u Sociedad. Onda je došao Mateo Kovačić. Pokazao se korisnom zamjenom u tri pohoda na Ligu prvaka, ali nije bio zadovoljan jer je starao samo kada su drugi bili ozlijeđeni te je prešao u Chelsea. Potom je u Real stigao Dani Ceballos iz Betisa, a on je sada već drugu sezonu na posudbi u Arsenalu", piše Marca i za kraj dodao je kako je Marcos Llorente još jedan primjer igrača koji se nije mogao porobiti u Realov vezni red te je na kocu preselio u Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo