Srna spreman / Kovač otkrio alternativu za lijevog beka!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Svaki put je sve bolji osjećaj kada se spremamo za veliki turnir. Posebno, jer je san svakog igrača otvoriti prvenstvo u zemlji koja je svakom asocijacija za nogomet', kazao je Srna.

24.5.2014.
16:11
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon jutarnjeg treninga hrvatske nogometne reprezentacije, pred novinare su izašli Niko Kovač i Darijo Srna.

"Primljeni smo odlično i zadovoljni smo organizacijom. Sve je na visokom nivou i zahvaljujem se organizatorima na svemu", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo viziju još od Islanda i nastavit ćemo s njom. Sada imamo više vremena nego tada i radit ćemo puno na taktici koju želimo automatizirati. Trening je bio odličan. Analizirali smo sve protivnike, znamo 90 posto igrača koji će igrati protiv nas", kazao je Kovač.

"Imamo dosta igrača koji su puno igrali. Rakitić je, čini mi se, odigrao 57 utakmica. Pokušavamo ga osvježiti, dajemo mu dosta pauze. Olić je također igrao puno, za razliku od Rebića, koji nije imao veliku minutažu, ali ako bude bio zdrav u nogama i glavi on je igrač budućnosti", kazao je Kovač otkrivši tko je prvi izbor za upitnu poziciju lijevog beka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Provjeravamo Bubnjića da vidimo može li biti rješenje za lijevu stranu. Igrači će nas svojim radom prisiliti kako ćemo odrediti tko će igrati", pojasnio je izbornik.

Darijo Srna uvijek je bio pokretač dobre atmosfere u reprezentaciji s kojom se priprema za peto veliko natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bad Tatzmannsdorf je stigao četvrti put te odmah komplimentirao domaćine zbog truda koji ulažu da bi se Hrvati osjećali kao kod kuće.

"Svaki put je sve bolji osjećaj kada se spremamo za veliki turnir. Posebno, jer je san svakog igrača otvoriti prvenstvo u zemlji koja je svakom asocijacija za nogomet. Iskreno, jedva čekam otputovati tamo", rekao je Srna koji ima problema s ozljedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne brinite. Sve je pod kontrolom", bio je kratak reprezentativac.

Rekao je kako je najveća snaga Brazila to što igraju kod kuće, a Srna je na SP-u 2016. godine zaigrao od prve minute protiv istog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ovaj Brazil bolji. Imaju najboljeg izbornika i niz mladih igrača koji igraju velike uloge u svojim klubovima. Čine mi se opasnijima nego su to bili na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj", iskren je bio Srna.

"Nema smisla otkrivati njihove dobre i loše strane i dozvolite da to ostavim za izbornika. Čujem se redovito s Willianom, Bernardom i Fernandinhom koji su dosta bitni igrači za Brazil. Kažu mi kako su svjesni da igraju doma i kako javnost od njih očekuje naslov prvaka svijeta. No, mi ćemo svoju priliku tražiti u toj prvoj utakmici", rekao je nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo