Što se događa s repkom? / Kovač: Moja su briga oni koji su ostali!

Slavonski navijači pripremaju se za važnu kvalifikacijsku utakmicu s Azerbajdžanom, u kojoj hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom želi potvrditi važna tri boda osvojena u Bugarskoj. No glavna je tema i dalje odlazak Nikice Jelavića. Izbornik poručuje: 'Ja se bavim onima koji ostaju!'

12.10.2014.
18:46
VOYO logo

Ponovno u Gradskom vrtu, osječkom domu u kojem se osjećaju sjajno. Ipak svi pričaju o razlozima odlaska Jelavića, nakon Eduarda i Vukojevića trećeg igrača koji s Kovačem nije mogao.

"Volio bih da se posvetimo ovim dečkima koji su tu. Oni su zavrijedili svu pažnju, a oni koji su otišli, ne trebamo pričati o njima - to je prošlost", rekao je Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su koncentrirani na Azerbajdžan, no ima li svlačionica mišljenje o Jelaviću? Ipak se radilo o važnom članu momčadi.

"Njegova odluka i meni je žao što je došlo do toga. Hvala za sve što je napravio dok je bio ovdje, sve najbolje mu želimo", kazao je Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Jelavić pobjesnio jer nakon zagrijavanja nije ušao u igru, je li pretjerao odlaskom između dvije utakmice, Ćiro gleda širu sliku.

"Možda je malo naprasito preko koljena donio takvu odluku, ali ako je klima prava, onda nema takvih odluka", kazao je bivši izbornik nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je izbornik za bolju klimu molio  na jutarnjoj misi u Antunovcu. Reprezentacija je uvijek atraktivna političarima, stigla je Kolinda Grabar Kitarović, srdačno se pozdravila s izbornikom i čelnicima saveza koji tvrde - nema tu politike.

"Kada jedan Juan Carlos, jedna Angela Merkel, predstavnici svojih zemalja budu ponosni na stadionima, ne vidim zašto to ne bi bilo kod nas, zbog toga sam nesretan, ali što se tu može", kazao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukovarski stadion jučer je bio pun navijača, Slavonija se zahuktava za Azerbajdžan, utakmicu vrlo kompliciranu.

"Ja bih volio da mi što prije zabijemo taj gol koji će nam dati vjetar u leđa", naglasio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Vjerujem da ćemo doći do pozitivnog rezutlata i do devetog boda, koji je jako bitan za nastavak kvalifikacija", nadovezao se Modrić.

I zato narušenu atmosferu mogu popraviti jedino tri boda u Osijeku, a nakon utakmice Kovač bi se trebao pozabaviti pitanjem što se to događa u svlačionici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo