Cico za RTL Danas / 'Kovač bi morao biti malo fleksibilniji prema nekim igračima'

Izbornik Kovač bi prema nekim igračima trebao biti fleksibilniji - tako je Cico Kranjčar komentirao nagli Jelavićev odlazak iz reprezentacije. Kaže Kranjčar, o novim trenerskim izazovima ne razmišlja, sada slijedi odmor.

17.10.2014.
19:19
VOYO logo

A sada, malo odmora. Nakon velike avanture u iranskom Sepahanu, Cico Kranjčar zaželio se mira.

''Mislim da ću si uzeti odmor, negdje tamo do nove godine. Nisam tri godine bio na odmoru, tri godine u Iranu'', započeo je priču bivši izbornik Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada razmišlja o vođenju jedne reprezentacije iz Top 30. A najdraža mu reprezentacija, Hrvatska, ugodno ga je iznenadila. Osobito nakon nešto slabijeg starta pod Kovačevom strogom rukom.

''Uvijek je kritika dobrodošla. Ja mislim da je ona zapravo i utjecala da neke stvari promijeni. To smo vidjeli i pozicijom Rakitića kojega je približio više napadačkim akcijama, komentira Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali dojam mu je pokvario Jelavićev nagli odlazak zbog male minutaže, u vezi čega je Kranjčar uputio malenu kritiku u smjeru sadašnjeg izbornika Kovača.

''Ja to ne opravdavam, ali ako ima neki razlog neka ga iznese. S druge strane mislim da i izbornik mora tu biti malo fleksibilniji prema određenim igračima koji imaju niz utakmica.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno veći niz ima sin Niko, a ni njega više nema. Kovač ga ne zove zbog slabije forme, ali Kranjčar mlađi kockasti dres još nije prekrižio.

''U našim razgovorima nisam osjetio da uopće razmišlja o tome. Kako će biti dalje zavisi samo od njega i od izbornika'', prokomentirao je Cico status svog sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako će biti s Dinamom? I on očekuje konačno europsko proljeće, ali i skore promjene u načinu rada.

''Mislim da je ova inicijativa bivših Dinamovaca vrlo pozitivna, dobro su postavili stvar i jednog dana očekujemo da se klub doista privatizira'', rekao je Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A o klupi Dinama još ne razmišlja. Zasada mu je na pameti samo odmor, a onda u nove pobjede. Jer Cico tvrdi: ''radit ću još 10 godina!''

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo