UPRSKAO DRUGU VOŽNJU / Kostelić razočarao u Alta Badiji

Image
Foto: PIXSELL

Aktualni svjetski prvak u skijanju Ivica Kostelić osvojio je 17. mjesto na veleslalomu koji se vozio u talijanskoj Alta Badiji.

18.12.2011.
14:40
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzeo je 17. mjesto na veleslalomu Svjetskog kupa u talijanskoj Alta Badiji zaostavši 2.85 sekundi za pobjednikom Talijanom Massimilianom Blardoneom.

Kostelić je u prvoj vožnji iskoristio zahtjevnu stazu koju je postavio njegov otac Ante i završio je kao deveti, no u drugoj vožnji je bilo puno više grešaka, pa se morao zadovoljiti sa 17. pozicijom i 14 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blardone je nakon prve vožnje bio tek šesti, ali je drugu odvezao sjajno i pobijedio ispred Austrijanaca Philippa Schoerghofera (+0.35) i Hannesa Reichelta (+0.57).Vodeći u ukupnom poretku Norvežanin Aksel Lund Svindal završio je utrku kao osmi, dok drugi hrvatski predstavnik u utrci Dalibor Šamšal nije završio prvu utrku.

U ukupnom poretku vodi Svindal s 416 bodova ispred Švicarca Beata Feuza (360) i Amerikanca Teda Ligetyja (359), dok je Kostelić deveti s 184 boda. U ponedjeljak se u Alta Badiji vozi slalom.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo