OPET NA TRONU / Kostelić najbolji i u Wengenu

Image

Ivica Kostelić je u švicarskom Wengenu uzeo svoju treću pobjedu u 2011. Pobjedom u superkombinaciji učvrstio je svoju prvu poziciju u ukupnom poretku.

14.1.2011.
13:41
VOYO logo

WENGEN - Ivica Kostelić je maestralnom izvedbom potukao konkurenciju u super-kombinaciji u švicarskom Wengenu. Iza njega ostali su Carlo Janka i Aksel Lund Svindal.

Nakon odvoženog spusta i slaloma, Janka je za Kostelićem zaostajao 58 stotinki dok je treći Svindal iza Ivice bio čak 1.34 sekunde. Treća je ovo pobjeda u 2011. i ukupno 14. u karijeri Ivice Kostelića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon superkombinacije povećao je vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa te sada 604 boda, dok je drugi Akse Lund Svindal sa 495 bodova.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Kostelić sa 604 boda, a drugi je Svindal sa 495 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Wengenu nas očekuje bogat skijaški vikend, nakon današnje vožnje sutra se vozi spust te slalom u nedjelju. Podsjećamo, prošle je godine Ivica nedugo nakon operacije koljena pobijedio u slalomu.

Koliko je opasan naš Ivica kazuju i riječi aktualnog pobjednika Svjetskog kupa, Carla Janke. On je na svom najnovijem blogu napisao kako je Ivica pokazao mišiće i ocijenio ga kao najopasnijeg kandidata za ovogodišnju ukupnu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 U današnjoj super-kombinaciji nastupila su još dva hrvatska predstavnika. Natko Zrnčić Dim je završio na 21. mjestu (+4,43), a Tin Široki na 27. poziciji (+10,49). Tinu Širokom to su prvi bodovi u Svjetskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo