alpska kombinacija u Chamonixu / Kostelić četvrti nakon slaloma, Zrnčić-Dim na 11. mjestu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kostelić je ove sezone najbolji rezultat u kombinaciji ostvario u Wengenu gdje je zauzeo 24. mjesto, dok u Kitzbuhelu nije nastupio

19.2.2016.
11:58
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić nalazi se na četvrtom mjestu nakon slaloma alpske kombinacije u francuskom Chamonixu, dok je Natko Zrnčić-Dim na 11. poziciji uoči spusta koji je na rasporedu u 14 sati.

Kostelić je slalom prošao u vremenu 43,73 sekunde zaostavši za prvoplasiranim Francuzom Alexisom Pinturaultom 1,18 sekunde. Drugo i treće mjesto također su zauzeli Francuzi - Thomas Mermillod-Blondin sa 36 stotinki sekunde zaostatka, te Victor Muffat-Jeandet sa 37 stotinki sekunde zaostatka. Natko Zrnčić-Dim je osvojio 11. mjesto sa 2,15 sekundi zaostatka. Naš treći predstavnik Max Ullrich je zauzeo 41. mjesto sa 4,54 sekunde zaostatka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić je ove sezone najbolji rezultat u kombinaciji ostvario u Wengenu gdje je zauzeo 24. mjesto, dok u Kitzbuhelu nije nastupio. Zrnčić-Dim je u Wengenu osvojio 11. mjesto, a u Kutzbuhelu je bio 18.

Podsjetimo, Chamonix je mjesto koje Ivica i Natko posebno pamte jer su 2011. zajedno stajali na postolju kombinacije. Ivica je bio prvi, a Natko drugi.
Spust je na rasporedu u 14.00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo