Zvijezda Dallasa na ljeto mijenja zanimanje!

Zvijezda NBA lige, Nijemac Dirk Nowitzki na ljeto bi košarkašku loptu mogao zamijeniti teniskim reketom, a dres Dallas Mavericksa majicom teniskog kluba TG Würzburga.

13.5.2011.
10:58
VOYO logo

Krilo njemačke košarkaške reprezentacije, 32-godišnji Dirk Nowitzki davnih je dana bio regionalni juniorski prvak u tenisu. Tada su ga u lokalnom klubu TG Würzburg iz Frankfurta proglasili nasljednikom velikog Borisa Beckera.

Odmah su ga registrirali kao svog igrača ni ne sluteći kako bi u budućnosti mogao postati zvijezda najjače košarkaške lige na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, registracija plavokosog tricaša Dallas Mavericksa do danas je ostala na snazi, stoga ga u klubu i dalje smatraju svojim legitimnim članom.

Pošto popularnost teniske lige u Njemačkoj i nije na zavidnom nivou, iz kluba su došli na ideju kako bi Dirk ovo ljeto mogao nastupiti za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon završetka posljednjeg četvrtog dvoboja između Dallasa i Lakersa, u trenutku kada je Dirk slavio prolaz u finale konferencije, na njegov je mobitel stigao upit putem SMS-a.

"Oduševio se, Dirk želi igrati i jako je nestrpljiv da pokaže svoje zavidno znanje baratanja reketom", izjavio je Ronald Mayer, po svemu sudeći ovoljetni teniski suigrač Dirka Nowitzkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105120320006 arti-201105110285006 arti-201105100080006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo