Play ponuda

ZVIJEZDA CAVSA JAVNO PROGOVORILA O BOLESTI, STIPE MIOČIĆ JE STAO UZ NJEGA: / 'Cijeli svijet je tvoj!'

Image
Foto: AFP, ELSA

Kevin Love otvorio je dušu i progovorio o problemima

6.3.2018.
20:15
AFP, ELSA
Play ponuda

Krilni centar Cleveland Cavaliersa Kevin Love javno je prvi put u životu progovorio o napadu panike koji je imao tijekom utakmice protiv Atlante 5. rujna nakon čega je primljen u bolnicu.

NOVI PROBLEMI U MOMČADI CLEVELANDA: Suigrači na žestokom sastanku napali Kevina Lovea zbog bolesti?!

"Stvarno je, kao kad imate slomljenu ruku ili iskrenut zglob"

"Nikad mi se to prije nije dešavalo, došlo je niotkuda. Nisam znao je li stvarno ili nije. No, nažalost, stvarno je, kao kad imate slomljenu ruku ili iskrenut zglob. Osjećao sam kao da se događaju neke čudne stvari, a kasnije sam shvatio da je riječ o napadajima panike. Od tog dana, skoro sve što sam mislio o svom mentalnom zdravlju se promijenilo", napisao je Love za portal The Players Tribune. Mnoge zvijezde iz svijeta šoubiznisa i sporta stale su uz njega. A među njima je bio i MMA borac Stipe Miočić.

Otkrio je suigračima razloge napuštanja utakmice

Zbog istog razloga, napustio je utakmicu protiv Oklahoma City Thundera u siječnju ove godine zbog čega su ga i kritizirali sugirači. On je navodno otkrio suigračima da je imao novi napad panike, ali ništa nije pušteno u javnost.

Nekoliko puta mjesečno posjećuje terapeuta, a da je mentalno zdravlje sve češća tema u javnosti među NBA igračima potvrdio je i DeMar DeRozan koji je nedavno otkrio kako pati od depresije.

"Mentalno zdravlje je nevidljiva stvar, ali se nas dotiče. Kao što je Demar rekao, nikada ne znaš kroz što prolazi neka osoba", napisao je Love koji se trenutačno oporavlja od loma ruke.

Play ponuda
Play ponuda