ŽIŽIĆ ODIGRAO UTAKMICU KARIJERE: / Dončić ponovno briljirao za Maverickse, Zubac sjajno iskoristio ponuđeno

Image
Foto: AFP

Nevjerojatni Slovenac nastavio je s briljantnim partijama za Maverickse

12.1.2019.
8:31
AFP
VOYO logo

Luka Dončić s 19 godina na leđima već je odavno pokazao NBA svijetu kako ne poznaje strah u ključnim trenucima utakmica što su prepoznali i navijači koji mladog Slovenca nagrađuju glasovima za All Star utakmicu.

Dončić je pogodio ključnu tricu za vodstvo Mavsa koji se više nisu osvrtali nanijevši Wolvesima prvi poraz nakon tri uzastopne pobjede. Luka je završio dvoboj s 29 poena, 12 skokova i osam asistencija. Dario Šarić odigrao je najgoru utakmicu NBA karijere, u 19 minuta igre ostao je bez poena, upisao je četiri skoka te po jednu asistenciju i izgubljenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Pacersi vratili su se pobjedama na gostovanju u Madison Square Gardenu. Pobijedili su domaće Knickse, a Bojan Bogdanović je u hrvatskom obračunu s Marijom Hezonjom ostvario bolji učinak.

Žižićeva maestralna predstava

Bojan je na parketu proveo 26 minuta, zabilježio je 15 poena, dva skoka, po jednu asistenciju, osvojenu i izgubljenu loptu. Hezonja, s druge strane, postigao je deset poena, pridodao je šest skokova, čak pet osvojenih lopti, dvije asistencije, po blokadu i izgubljenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Žižić odigrao je najbolju utakmicu NBA karijere, iako je Cleveland doživio dvanaesti uzastopni poraz. Cavsi su očekivano poraženi u Houstonu, a splitski centar na terenu je proveo 24 minute, zabilježio je učinak od 18 poena, osam skokova i dvije osvojene lopte. James Harden se ne zaustavlja, srušio je još jedan rekord, naime postao je prvi igrač koji je ostvario triple-double u kojem je postigao četrdeset ili više poena za manje od trideset minuta igre. Završio je dvoboj s 43 poena, 12 asistencija i deset skokova, na terenu je proveo samo 29 minuta.

Los Angeles Lakersi su poraženi od Jazza uslijed očajne šuterske večeri. Lakersi su iz igre gađali 36 posto, odnosno svega 18 posto za tricu. Ivica Zubac igrao je 14 minuta, vrijeme je iskoristio kvalitetno upisavši deset poena, pet skokova, po asistenciju i blokadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo