ZAPOČINJU KVALIFIKACIJE ZA KOŠARKAŠKI SP, IZBORNIK SKELIN PORUČUJE: / 'Ne očekujte od nas lijepu i usklađenu košarku'

Image
Foto: PIXSELL
24.11.2017.
9:12
PIXSELL
VOYO logo

"Atmosfera u reprezentaciji je super. Svi željno iščekujemo sutrašnji dan. Ovo je prvi puta da ekipa Hrvatske igra u ovakvom sastavu i naravno da je to velika šansa za sve momke", najavljuje izbornik reprezentacije Ivica Skelin ono što slijedi i dodaje:

"Ono što ćemo tražiti protiv Nizozemske je to da budemo pravi, da imamo pravi pristup utakmici, da budemo borbeni i da ginemo za svaku loptu u obrani i u napadu. Ono što ne možemo očekivati to je da ćemo gledati lijepu i usklađenu košarku jer jednostavno nismo imali dovoljno vremena da se uigramo. No, sve svoje probleme moramo kompenzirati svojom borbenošću."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kratkoj analizi suparnika Skelin je podvukao:

"Nizozemci imaju izuzetno brze i neugodne bekove koji su dobri energetski i koji su nepredvidivi. Petice su im neugodne jer su visoke, čvrste, dok četvorke nisu klasične već su više igrači koji mogu sve pomalo. Koncept je da su svi orijentirani prema lopti, u obrani igraju izuzetno usko. U napadu im je glavna kvaliteta tranzicija. Vole otvoreni teren i igraju izuzetno brzo. Mislim da je glavni pokretač svih njihovih akcija Charlon Kloof. On je igrač koji voli prostor i kao jedna izuzetna atleta, ukoliko mu pustimo zamah i ako ga pustimo da ulazi u dubinu naše obrane, onda neće biti dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u nedjelju slijedi novi ispit za hrvatsku košarkašku reprezentaciju – susret protiv Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo