ZAPOČEO JE ALL-STAR VIKEND: / U utakmici je postignuto 305 koševa, MVP nagradu uzeo igrač Los Angeles Lakersa

Image
Foto: AFP

Neki od najvećih košarkaških talenata sučelili su se međusobno u noći na subotu

16.2.2019.
8:33
AFP
VOYO logo

Utakmicom između tima Sjedinjenih Američkih Država i tima Svijeta započeo je NBA All-Star vikend koji se održava u Charlottinom Spectrum Centru. Neki od najvećih košarkaških talenata sučelili su se međusobno u noći na subotu, a pobjeda je otišla na stranu SAD-a koji je u utakmici punoj spektakluarnih poteza slavio 161-144.

Najkorisniji je - Kuzma

Nagradu za najkorisnijeg igrača susreta igrača sa maksimalno dvije godine iskustva igre u NBA ligi ponio je član Los Angeles Lakersa Kyle Kuzma za doprinos od 35 poena, šest skokova i pet asistencija u pobjedi svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jayson Tatum (Boston Celtics) ugradio je 30 poena i devet skokova, a Trae Young (Atlanta Hawks) dodao 25 uz sedam uhvaćenih lopti i deset asistencija za momčad koja nije bila u zaostatku od prve četvrtine utakmice. U redovima poražene momčadi najviše su pokazali Ben Simmons (Philadelphia 76ers) sa 28 koševa, pet skokova i šest asistencija te Lauri Markkanen (Chicago Bulls) s 21 košem i šest uhvaćenih lopti.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Luka Dončić

Slovenski rookie Luka Dončić, izgledni kandidat za najboljeg novaka NBA lige u tekućoj sezoni, utakmicu je završio sa 13 ubačenih koševa, pet uhvaćenih lopti i devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak programa

All-Star vikend nastavlja se u noći na nedjelju sa sljedećim repertoarom: Skills Challenge, natjecanje u tricama i natjecanje u zakucavanjima. Sve završava utakmicom najvećih zvijezda lige u noći na ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo