ZAGREBAŠI ŽALE ZA SLOVENCIMA: / 'Bliski su nam susjedi i zaslužili su prolazak'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

Rukometaši PPD Zagreba pobjedom nad slovenskim Celjem 24:23 osigurali su plasman u osminu finala Lige prvaka. Junak utakmice je Stipe Mandalinić, koji je zabio deset golova iz deset pokušaja.

28.2.2016.
10:42
PIXSELL, Slavko Midzor
VOYO logo

Nakon utakmice treneru VeselinuVujoviću i vrataru IvanuStevanoviću bilo je žao što su umanjili šanse Celju za prolazak skupine.

Puno obrata

"Mogu pretpostavizi kako se osjeća moj kolega BrankoTamašej, koji je imao željeni rezultat sa zadnjim šutem Luke Žižeja s krila. Čudna utakmica puna nervoze. Niti su oni niti mi igrali na nivou. Veliki broj obrata i sudačkih grešaka na obje strane obilježile su utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali smo nekoliko situacija za prelomiti susret, ali loša koncentracija i obrane vratara Celja doveli su ih u situaciju da u posljednjem napadu možda osvoje bod, a taj rezultat bio bi najrealniji, no Stevanović je bio na razini. Čestitam ekipi na plasmanu u sljedeću rundu. Celje zaslužuje bolji plasman. Želim im puno sreće u zadnjem kolu i domaćem prvenstvu. Više sreće iduće godine. Ozbiljna su europska momčad, ali danas nisu imali sreće", poručio je Vujović poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je potom prokomentirao vratar Stevanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Celju na doborj utakmici. Dobro smo se pripremili i znali smo kako oni igraju, tehnički su potkovani i brzi. U prvom poluvremenu su možda igrali sporo, a mi smo u obrani bili dobri. U drugom smo i mi i oni igrali brzo. Rezultat je realan. Celja mi je žao, bliski su nam susjedi i oni su zaslužili prolazak", rekao je Stevanović.

Zagreb, inače, u osminu finala ide kao peti iz skupine A te će igrati s četvrtim momčadi skupine B, a tu poziciju trenutno drži Pick Szeged. No u posljednjoj utakmici grupne faze na tu bi poziciju mogli završiti i Rhein-Neckar Löwen, Vardar te Vive Targi Kielce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo