Kakav ludi kraj: Partizan pao u infarktnoj završnici!

Košarkaši Zadra su ostvarili ove srijede veliku pobjedu u 14. kolu regionalne ABA lige. Na domaćem je parketu Zadar s 80:78 pobijedio Partizan i tako mu nanio peti poraz u sezoni.

19.12.2012.
22:42
VOYO logo

Dramatična je bila završnica ogleda u sjajnoj atmosferi koju su napravili domaći navijači. U zadnjoj se minuti događalo svašta, a u koju su gosti ugazili s prednošću 75:72.

Ante Delaš je nešto kasnije tricom donio, činilo se, pobjedu Zadru pogodivši za 77:75. No, nakon minute odmora Partizan je brzopotezno vratio istom mjerom - Bertans je pogodio tricu za 78:77 Partizana. Ipak, zadnju je riječ na ogledu imao zadarski Amerikanac Romeo Travis koji je pod faulom pogodio za 79:78, te je pogođenim slobodnim bacanjem u zadnjoj sekundi potvrdio pobjedu Zadra 80:78.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 14 poena je Bariša Krasić bio prvi strijelac Zadra (imao je i čak šest izgubljenih lopti), no kompletno je najbolji igrač kod pobjednika bio Franko Kaštropil s 13 poena i pet skokova, te spomenuti Travis koji je ubacio 10 poena, uz pet skokova, tri asistencije i četiri ukradene lopte.

Iznenađenje je priredio i Szolnoki koji je na svom parketu pobijedio Krku 72:69. Za goste je Jakov Vladović ubacio 13 poena uz sedam dodavanja, dok je Jure Lalić dodao devet poena uz šest skokova i pet ukradenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo