Vujošević: Želimo da odlučuje samo lopta

Trener Partizana ima još veću želju za titulom kad pogleda "koliko je njima stalo"

4.6.2013.
16:52
VOYO logo

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je pred početak finalne serije sa Crvenom zvezdom da obe ekipe imaju veliku želju da se domognu titule.

- Ovo finale se igra u drugačijim okolnostima, oba tima ulaze u njega sa po jednim osvojenim trofejom i plasmanom u Evroligu, ali te činjenice ne umanjuju strast i želju da se rezultat potvrdi. Možda i zbog toga što smo ispunili ciljeve za ovu sezonu, nama je i manje stalo do ove titule, ali kada vidimo koliko je njima stalo, onda je i nama isto toliko - rekao je Vujošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale Superlige počinje su sredu u 19 sati, a Partizan ima prednost domaćeg terena. Serija se igra na tri dobijene utakmice, a u dosadašnjem delu sezone Zvezda je osvojila Kup Srbije, a Partizan Jadransku ligu.

Vujošević je kazao da se ekipa sportski spremala za finale, a da je morala da reaguje na "određene situacije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Spremali smo se sportski, pravili smo specijale i korekcije prema protivniku, samo smo morali da reagujemo na izjave jedne osobe koja želi da bude glasnogovornik cele košarke. Želim mu stvarno da se stvari prenesu samo na teren i da samo lopta odlučuje - kazao je Vujošević, prenosi Beta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo