'UJEDINILI STE ZEMLJU' / Vučić obećao bogate premije: 'Mi želimo zlato u Parizu, vidim da LeBron okuplja neku ekipu'

Image
Foto: Milos Tesic/ATAImages/Pixsell

"Oprostite, zaboravio sam. Mi povećavamo nagrade, za zlato koje donesete, svatko od vas će pojedinačno dobiti 200 tisuća eura"

13.9.2023.
9:03
Milos Tesic/ATAImages/Pixsell
VOYO logo

Vlada Srbije usvojila je u utorak odluku da sa po 25.000 eura u dinarskoj protuvrijednosti nagradi košarkaške reprezentativce i izbornika Svetislava Pešića za osvojenu srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu održanom na Filipinima, u Indoneziji i Japanu, priopćeno je u Beogradu.

Image
BURE BARUTA /

Detalji dramatične utakmice: 'Nemojte vikati i pjevati 'Srbija', ne nasjedajte na provokacije'

Image
BURE BARUTA /

Detalji dramatične utakmice: 'Nemojte vikati i pjevati 'Srbija', ne nasjedajte na provokacije'

Reprezentacija Srbije nije uspjela doći do naslova svjetskog prvaka porazom u finalu od Njemačke s 83:77, ali je srbijanska javnost prihvatila srebro kao izniman uspjeh zbog činjenice da za nacionalnu selekciju nije nastupilo nekoliko reprezentativaca, među kojima i najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić obećao je svojim igračima osam puta veće premije dođu li do zlata na Olimpijskim igrama u Parizu:

'Čekamo zlato u Parizu'

"Pokazali su šampionsko srce, šampionsku energiju i znao sam da će vratiti zemlji više nego što im je zemlja dala. Uz posebnu zahvalnost Boriši Simaniću. Koliko su ovi momci uspjeli ujediniti cijelu zemlju. Ajrudin Redžov, Bošnjak iz Sjenice je ponudio bubreg Simaniću. Ja sam im rekao, svim ovim divnim momcima koji su ujedinili i Zvezdu i Partizan, nikad nisam vidio toliko Zvezdinih navijača koji oduševljeno gledaju AleksuBogdanaVanju... ili partizanovci DobrićaDavidovca...", priča i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi čekamo zlato u Parizu, ne srebro nego zlato. Vidim da LeBron James okuplja najjaču ekipu, eto prilike da ih pobijedimo. Mi ispunjavamo u hitnim rokovima sve naše obaveze. Hvala svim članovima tima, obiteljima, ljudima u savezu. Čestitam vam i zahvaljujem vam se i kažem da vas cijela Srbija voli. Do zlata u Parizu!", onda se opet popeo na pozornicu jer je nešto zaboravio:

"Oprostite, zaboravio sam. Mi povećavamo nagrade, za zlato koje donesete, svatko od vas će pojedinačno dobiti 200 tisuća eura. Mi dramatično povećavamo nagrade i bit ćemo peti u svijetu po nivou premija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo