JORDAN U HRVATSKOJ / Vijest o stvarim razlozima boravka najboljeg ikad kod nas obišla je svijet: 'Došao je na Jadran samo zbog jednog'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

AS objavio navodne razloge boravka Jordana u Hrvatskoj

24.8.2021.
11:39
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Najveći košarkaš u povijesti, slavni Michael Jordan trenutno se nalazi u Hrvatskoj. U nedjelju je privatnim avonom sletio u Split, a u ponedjeljak je s obitelji i prijateljima uplovio megaluksuznom jahtom O'Pari u Skradin, dugoj 95 metara čiji tjedni najam stoji milijun eura. Dok je Jordan u Skradinu ostao na jahti, njegova supruga Yvette Prieto s prijateljima je obišla je nacionalni park Krka.

Image
NAJVEĆI KOŠARKAŠ SVIH VREMENA /

Michael Jordan stigao u Hrvatsku, nećete vjerovati koliko plaća smještaj

Image
NAJVEĆI KOŠARKAŠ SVIH VREMENA /

Michael Jordan stigao u Hrvatsku, nećete vjerovati koliko plaća smještaj

Vozio jet-ski na prukljanskom jezeru

Šibenik.in objavio je fotografije i videozapis Jordanove zabave na odmoru. Snimljen je na Prukljanskom jezeru, po kojem je vozio jet-ski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest da je Jordan u Hrvatskoj obišla je svijet, pa je tako AS objavio navodne razloge njegova odmora u Dalmaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dresovi se prodaju, Michaelu kaplje u džep

Madridski AS tvrdi da je za sve "kriv" transfer Lea Messija u PSG. Naime, kako Nike od 2018. sportskom opremom opskrbljuje pariški klub, i to uz Jordanov brand, PSG je u samo nekoliko dana prodajom Messijevih dresova zaradio više od 120 milijuna eura, a pet posto tog iznosa Jordan je zaradio (oko sedam milijuna eura).

Jordan je, prema Forbesu, težak oko 1.6 milijardi dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Michael Jordan 'slavi' Messijevo potpisivanje na luksuznoj jahti u Hrvatskoj", pišu danas Španjolci.

Eksponencijalno povećanje zarade

"Potpisivanje Argentinca od strane PSG -a značilo je eksponencijalno povećanje zarade ove iskonske NBA legende, čiji brand odjeva parišku momčad još od 2018. godine. Upravo je potpisivanje Lea Messija od strane Paris Saint-Germaina Michaelu Jordanu osiguralo dobar iznos novca koji će se povećati, dok argentinska zvijezda nosi parišku elastiku koja, iako je proizvedena od strane Nikea, potječe iz linije koja nosi njegovo ime i za koju ulazi, prema TyC Sportsu, u njegovu dobit od 5% od prodaje dresova. Tako se već nagađa da je Jordan zahvaljujući Messiju u džep stavio više od 7 milijuna dolara", navodi se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživa na Jadranu

Stoga ne čudi što bivši igrač Bullsa ovih dana uživa u svojoj ekonomskoj snazi ​​na luksuznoj jahti 'O'Pari' u Hrvatskoj. Razmetljivi brod, čiji je tjedni najam oko milijun eura, pristao je u Split, grad njegovog trofejnog suigrača Tonija Kukoča.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo