VIDEO, ŠARIĆ ZABIO KLJUČNU TRICU: / Toronto se opasno približio, ali Šiši se pobrinuo za pobjedu Sixersa

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Šarić je iz svog petog pokušaja pogodio svoju prvu i jedinu tricu na utakmici, ali ona je bila itekako vrijedna

15.1.2018.
22:18
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić u 117-111 domaćoj pobjedi Philadelphia 76-ersa protiv Toronto Raptorsa sudjelovao je sa 11 koševa (šut za dva 2-5, trica 1-5, slobodna bacanja 4-4), sedam skokova te po jednom asistencijom, osvojenom loptom i blokadom za 33 minute provedene na terenu.

Šarić je postigao možda i ključni koš na utakmici kada je pogodio tricu iz kuta za vodstvo svoje momčadi 107-101 2:14 minuta prije kraja kojom je odbijen nalet gostiju iz Toronta koji su zaprijetili velikim preokretom u četvrtoj četvrtini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Sixersi su u trećoj četvrtini izgradili prednost od 21 koša, no slabo odigranom posljednjom dionicom u kojoj su izgubili veliki broj lopti dopustili su Raptorsima da na ulasku u posljednje tri minute smanje na 102-101. Ipak, tada je prvo Ben Simmons poentirao nakon prodora pod obruč, a onda je i 23-godišnji Šibenčanin iz svog petog pokušaja pogodio svoju prvu i jedinu tricu na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je pogodio i oba slobodna bacanja 6.5 sekundi prije kraja dvoboja kojima je postavio konačni rezultat. Ovo mu je bila 20. utakmica u nizu u kojoj je imao dvoznamenkast broj koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia nije gubila u niti jednom trenutku susreta, a za novu pobjedu najzaslužniji je bio Joel Embiid sa 34 ubačaja i 11 skokova, T.J. McConnell je s klupe dodao učinak karijere od 18 poena i 8 asistencija, dok je DeMar DeRozan ubacio 24 pogotka za Toronto.

Sixersi su sada na 50-postotnom učinku od po 20 pobjeda i poraza te drže deveto mjesto u Istočnoj konferenciji, prvo koje ne vodi u doigravanje, dok su Raptorsi sa 29-13 drugi na Istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo