VIDEO: / Zvijezda se rasplakala usred utakmice

U noći s četvrtka na petak su odigrane tek dvije utakmice u NBA ligi, u kojima su očekivane domaće pobjede proslavili košarkaši Oklahoma Cityja i Golden Statea.

1.2.2013.
9:26
VOYO logo

Doprvak Oklahoma je pred svojim navijačima pobijedio Memphis 106:89 u prvom ogledu kako su gosti igrali bez Rudyja Gayja, igrača koji je godinama bio vođa momčadi, ali ga je klub odlučio zamijeniti i poslati u Toronto. Nikakve šanse Memphis nije imao u ogledu gdje je već nakon prve četvrtine zaostajao deset poena, a na poluvremenu je bio u minusu od 24 poena.

Dvojac Durant-Westbrook bez problema je odveo Oklahomu do 35 pobjede u sezoni i dvadesete domaće. Kevin Durant je ubacio 27 poena, uz sedam skokova i šest asistencija, dok je Russell Westbrook dodao 21 koš uz devet skokova i šest dodavanja. No, unatoč lagodnoj pobjedi to očito nije lagodna večer za Westbrooka koji je 'eksplodirao' tijekom treće četvrtine, dok je njegova momčad imala 20-ak poena prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jedne Westbrookove pogreške u napadu, trener Scott Brooks ga je posjeo na klupu, jer je ovaj već na parketu bio vidno nervozan. Pomoćni trener Maurice Cheeks je imao zadatak utješiti i smiriti zvijezdu Thundera, no Westbrook je počeo plakati, a potom je u jednom trenutku opalio rukom po onome što mu je bilo pri ruci, podigao se i samovoljno, uz mnogo ljutnje, otišao put svlačionice.

Tamo se očigledno smirio jer je s ručnikom preko glave Westbrook došetao natrag i donekle normalno odradio ostatak utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State je slavio na domaćem parketu protiv Dallasa 100:97. Obje su momčadi igrale bez najboljih igrača. Stephen Curry nije bio u sastavu domaćina, dok je zbog lakše ozljede aduktora i Dirk Nowitzki prosjedio ovaj meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo