[VIDEO] LEONARD SHOW ZA HALLOWEEN: / Megazvijezda Clippersa monstruozno je započela novu sezonu

Image
Foto: Screenshot: Twitter/Profimedia

Kawhi Leonard oduševio je košarkaški svijet za 'Halloween'

1.11.2019.
7:00
Screenshot: Twitter/Profimedia
VOYO logo

Zanimljivo je bilo na "Noć vještica" u NBA ligi. U noći s četvrtka na petak po hrvatskom vremenu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta odigrane su tri utakmice. Atlanta Hawksi su na svom parketu izgubili od Miami Heata 97:106, Pelicansi su u New Orleansu slavili protiv Denver Nuggetsa 122:107, dok su jedni od favorita za osvajanja naslova prvaka LA Clippersi kao domaćini pobijedili San Antonio Spurse 103:97 zahvaljujući velikoj četvrtoj četvrtini Leonarda koji je ubacio 15 poena...

Image
[VIDEO] URNEBESNA REAKCIJA KOJA ĆE VAS NASMIJATI DO SUZA: /

Ovaj mladić zvijezda je dana u NBA ligi

Image
[VIDEO] URNEBESNA REAKCIJA KOJA ĆE VAS NASMIJATI DO SUZA: /

Ovaj mladić zvijezda je dana u NBA ligi

U drugom poluvremenu briljirao je s ukupnih 25 ubačaja. Sažetak njegovih poteza možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eksplodirao u drugom dijelu

Pogledajte OVDJE kako je Leonard školovao igrače Spursa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubac zabio 6 poena

Jedini hrvatski košarkaš koji je igrao protekle noći bio je Ivica Zubac. Rođeni Mostarac je ponovno bio u početnoj petorci Clippersa te je za 16:49 minuta provedenih na parketu postigao 6 poena uz 5 skokova. Luka Šamanić nije ulazio u igru u momčadi Gregga Popovicha. Najbolju partiju od svih pružio je ponajbolji košarkaš današnjice, prošlogodišnji MVP finala Kawhi Leonard koji je za 34 minute igre zabio 38 poena uz 12 skokova. Trenutno je Leonard na monstruoznom učinku od 29.2 poena, 7.6 skokova i 6.2 asistencija po susretu u ovoj sezoni nakon 5 odigranih susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clippersi pobijedili u 4 utakmice od uvodnih 5

Clippersi su u tih pet susreta ostvarili 4 pobjede i 1 poraz te su na početku još jedne lude NBA sezone visoko istaknuli svoju kandidaturu za naslov prvaka svijeta. Što se tiče košarkaša iz redova Spursa, najbolji je bio Demar Derozan koji je zabio 29 poena. Od ostalih zanimljivosti iz NBA lige vrijedi spomenuti kako je rookie Miami Heata Kendrick Nunn zabio 112 poena u svojih prvih pet NBA utakmica u karijeri i tako postao prvi košarkaš koji nije bio draftiran, a koji je zabio najmanje 100 poena u prvih 5 dvoboja u ligi, tamo još od sezone 2007./2008. i Kevina Duranta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taklođer, službeni NBA u noći je izdvojio zakucavanje koašrkaša Nuggetsa Garyja Harrisa, koji je na početku prve četvrtine moćno i bez kompromisa zakucao preko visokog košarkaša Pelicansa. Taj potez možete vidjeti - OVDJE.

New Orleans Pelicansi došli do prve pobjede

Za razliku od San Antonija koji je doživio prvi poraz, New Orleans Pelicansi su došli do prve pobjede svladavši kao domaćini Denver Nuggetse. Jahlil Okafor je drugu utakmicu zaredom bio startni centar Pelicansa i sa 26 koševa bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu svoje momčadi. Brandon Ingram je za pobjednike postigao 25 poena, Frank Jackson je predvodio igrače s klupe sa 21 košem, dok je Jrue Holiday završio sa 19 poena, sedam asistencija i pet skokova. Michael Porter je sa 15 koševa bio najbolji strijelac gostiju, a po 14 poena su ubacili Jerami Grant i Jamal Murray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami ponovno pobijedio Atlantu

Po drugi put u tri dana Miami je pobijedio Atlantu i s učinkom 4-1 je druga momčad Istočne konferencije, a velike zasluge za odličan ulaz u sezonu Heata, kao što smo istaknuli, ima novak Kendrick Nunn, koji je došao do NBA lige zaobilaznim putem, nedraftiran. Nunn je postigao 28 koševa u pobjedi Miamija u Atlanti. Bivšem igraču sveučilišta Michigan to je učinak karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pobjednike je Tyler Herro ubacio 17 koševa, a Meyers Leonard dodao 16 poena. Jabari Parker je predvidio Hawksa sa 23 koša i osam skokova. Atlanta je bila bez svog prvog razigravača, ozlijeđenog Traea Younga.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati u NBA ligi

LA Clippers - San Antonio 103:97 (Ivica Zubac 16:49 min, 6 k, šut 2/3, 5 s) New Orleans - Denver 122:107 Atlanta - Miami 97:106

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo